Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Hogy vagyunk, hogy vagyunk?

2015.07.01. 10:06 | Malkav | Szólj hozzá!

Mint sajnos mostanság rossz szokásommá vált, megint nem írtam egy jó ideje és tudom, a BSGO-fan Hétvégével is annyit csúsztam, hogy minden hajót leírhattam volna már...

De ma ünnepelni és vígadni kell, mert a mai nap nevezetes. :D Mégis siránkozom. :S

Ez nagyon gáz_1.jpg

Kicsit fura a helyzet, mert miközben egyik nap úgy telik el, mint a másik (tehát totál nincs új a nap alatt), mégis rengeteg minden zajlik. De mivel ezek nagy része nem túl pozitív semmi-mégis-valami, ezért nem vethető blogra. Nagyon ködösítve egy-két újdonság szösszenetet azért mégis bepötyögök, csak életjel gyanánt.

- végigfutottam az angol nyelvsulit, de nem éreztem magam késznek egy nyelvvizsgára. Még egy előkészítőre viszont nincs időm már. Tehát következik a szinten tartom magam rész. Ennek viszont az az előnye megvan, hogy több szabadidőm van, ami nagyon kellett, mert van mit helyretennem a portámon.

- láttam az új Jurassic Park filmet! Nagyon jó volt, de erről később Xinaffal vállvetve írunk egy közös cuccot. :)

- közeleg a felvételi. Nagyon közel van már... és egyre jobban parázom (lehet tavaly is így volt?).

- közeleg a cserkésztábor is. Egyszerre várom is nagyon és tartok is tőle. Nekem semmi sem jó?! :S :)

- meg nem nevezendő személlyel az Egyre Táguló Szakadék mostanra nagyobbá nőtte ki magát, mint a Grand Canyon. Még az is nagyon esélyes, hogy táborba sem jön majd. Gratulálok Malkáv, ezt megcsináltad! :S További hozzáfűzés (az apokalipszis elkerülése végett nincs)

- tegnap elveszett az utolsó lehetőségem is, hogy új barátságot kössek. Munkahelyemen tegnap volt az utolsó napja, el is ment már. Egy "Szia!" volt a megígért személyes beszélgetés és egyeztetés. Hát, így jártam. De attól még rosszul esik. Bővebb kifejtés itt sincs.

- lelki életemben fékhiba van. Helyre kéne hozni, de nagyon gyorsan, mert szorít az idő. :S

Tudom, hogy ez így elég ködös, homályos és néhol értelmetlen, de tényleg olyan dolgok ezek, amik megérnének külön-külön egy-egy bejegyzést, mégsem lesznek azok valószínűleg soha. Az ilyen eseményeket a naplóm fogja megőrizni, a nyilvános blogra nem teszek ki (szívesen) rinyálós bejegyzést, már ez is eléggé necces. Meghatározhatatlan időn belül valami jobb hangulatú bejegyzés is lesz, addig az a kb. három ember aki olvasni szokott (és aki még talán idetéved), vigyázzon magára! :)

U.I.: Mihály atya, még mindig eléggé pocsékul teljesítek a hitben. Be tudnál kicsit segíteni? Mert ez így nagyon nem lesz jó. :S

Címkék: helyzetjelentés szomor agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr37527924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása