Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Rabszolgák, rabszolgáljatok!

2022.04.06. 12:03 | Malkav | 7 komment

Április 3-án lezajlott az országos választás, tudjuk jól, milyen eredménnyel. Este szembesültem vele, mert nap közben minden más dolgom, programom volt. Azóta aludtam rá 3-ról 4-ére virradóan kb. három órát, de még mindig pörgött bennem a csúfos bukás keserűsége.

Őszintén megvallhatom, az idei választásra már felébredt bennem a remény. Életemben először lelkesedni kezdtem egy politikai ügyért, de a magyar nép döntött. A szokásos választási csalás legitimizált keretei között nyilván nem volt „fair play”, de mivel a nemzetközi vonalon is árgus szemmel nézték a választásokat, vélhetőleg extrém kirívó (a fideszes törvények szerinti) csalásról most nem beszélhetünk. Az egyesült ellenzék belement ebbe, elfogadták a szabályokat. Tehát itt most legfőképp a szavazók részéről egyértelművé vált:

A Fidesz agymosó propagandája kiválóan működik, a magyar ember jobbágy akar lenni.

Újabb őszinteségi roham következik; nagyot csalódtam az Összefogásban, egész pontosan egyes politikusaikban. Nem az ellenzéki szavazókban, ők annyit hoztak, amennyit tudtak! Némelyik pártvezetőre és ellenzéki politikusra haragszom, név szerint: Gyurcsány Ferencre (DK), Jakab Péterre (Jobbik), Kanász-Nagy Mátéra (LMP), Ungár Péterre (LMP), mert a választás elvesztése minden ellenzéki párt közös kudarca volt, a fent említett politikusok mégis az elmúlt pár nap alatt ostorozni kezdték Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltet a vereségért. Gyakorlatilag beállítják bűnbaknak, ők maguk mossák kezeiket, és ezt én undorítónak tartom. Hibázott MZP? Igen. Legalább akkorát hibázott a többi fejes is? Igen! Mégis rákenik a saját kudarcuk mocskát is egyetlen emberre. A politika mocskos dolog, ilyenkor derül ki, mennyire.

Tehát csalódtam az Összefogás vezetőinek egy részében, de leginkább a magyar nép egészében csalódtam. Csalódtam a saját hazám embereinek többségében. Mert hiába reménykedtem, hogy nagyon kilóg a lóláb és ezt a sok kormánypárti maszlagot nem veszi be a magyar ember, mégis bekajálta. Ráadásul repetát kér.

Mi, magyarok nem tanultunk meg demokráciában élni, sosem értettük meg igazán, mit jelent ez. Pont ezért nem is vágyunk rá igazán, a jelek szerint. Nekünk kell egy vezér, aki megmondja, hogy éljünk, mit csináljunk, hogyan gondolkozzunk. Szidhatjuk, gyalázhatjuk, de akkor is kell. Nem baj, ha rosszul teszi a dolgát, nem baj, ha hülye hozzá, vagy rosszabb esetben gonosz, megalomán. A lényeg az, hogy kell egy Fejedelem, Király, Kormányzó, Nemzetvezető, Pártfőtitkár, Miniszterelnök, aki egy személyben uralkodik, akár életfogytig is. Mert nekünk, magyaroknak vezér kell, akkor is, ha szívunk miatta. És most nagyon sokat fogunk Orbán alatt és miatt szívni…

Egy nap talán megtanuljuk, mit jelent a demokrácia, milyen egy jó miniszterelnök, milyen nyugati színvonalon, szabadon és jól élni. Ha tényleg lesz rá igény (ebben már egyre kevésbé hiszek), mert most a rohadt narancs is mézédes lesz, ha elég elég jól elsajátítottuk a duplagondolt.

Azoknak szólok zárásként, akik hozzájárultak az újabb Fidesz 2/3-hoz, akár konkrét szavazással, akár azzal, hogy nem mentek el szavazni:

Ti is ugyan úgy meg fogjátok inni ennek a keserű levét, ahogy mi. Hitegethetitek magatokat azzal, hogy fellendül az ország, Magyarország jobban teljesít, stb. de ti is érzitek a saját bőrötökön, hogy ez nem igaz. Ha ezek után is képesek vagytok egy elnyomó, aljas hatalmat támogatni, akkor megérdemlitek, amit kaptok a Fidesztől: a szegénységet, átverést, kihasználást, szabadságotok korlátozását. Ne higgyétek, hogy megússzátok! Ti is mentek sokakkal együtt a süllyesztőbe. Csak ti tapsoltok is hozzá…

Címkék: jövő zene vélemény videó múlt helyzetjelentés harag jelen szomor agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr2817798819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

főnixmadárkalitka 2022.04.13. 16:15:01

Az ellenzéki moslékkoalícióban felesleges volt reménykedni, ezt pontosan érzékelték a magyar emberek is, ezért nem támogatták őket. Ide teljesen új, tiszta és hiteles erőnek kell érkeznie, amely képes leváltani a Fideszt és ezt az ellenzéket is. Talán a Mi Hazánk Mozgalom képes lehet erre a szerepre, bár jelen állapotukban még ők sem alkalmasak. Elsősorban a cigányozást kellene befejezni, mert ezzel csak rontanak a helyzeten, hiszen elidegenítik a magyarságtól a normális, becsületes cigányokat is.
A magyarság nagyon is érett a demokráciára, de nem erre a nyugati típusú, import demokráciára, amelyet ránk kényszerítettek. Őseink már a Vérszerződés idejében a szerződést, a választást, a megegyezést tekintették vezérlő elvüknek. Ugyanígy nálunk a királyokat is a nemesség választotta ki szavazással. Az Aranybullát méltán emlegetik Európa első szabadságlevelei között.
"A Magna Charta lényegében az angol király, az angol egyházi elit, a legvagyonosabb 25 báró és a City of London közötti magánegyezség volt, addig II. András privilégiumlevele mindenki, így az egész nemesség, a bárók, az egyháziak, a szegények és még az idegenek/vendégek jogát is biztosította és védte. Amíg a Charta a feudális-hűbéri viszonyokat konzerválta Angliában,
a Bulla éppen a feudalizmus kialakulását akadályozta meg Magyarországon, amennyiben az alatt hűbériséget értünk." mandiner.hu/cikk/20200426_aranybulla

Jelenleg a világuralmat megkaparintó bankárkaszt szabályai szerint kell rabszolgákként élnünk, de ha visszatérnénk őseink értékrendszeréhez, akkor valóban szabadok lehetnénk.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2022.04.14. 00:17:00

@főnixmadárkalitka: Te nem thotferi vagy véletlen? Nagyon ismerős a gondolatmeneted.

főnixmadárkalitka 2022.04.15. 11:42:39

@Xinaf: Ez nem az én gondolatmenetem, hanem Liktor Zoltán Attila írása, amiből idéztem. Ismerem egyébként Tóth Ferit, már ha egyre gondolunk. Ő az? : www.youtube.com/watch?v=RnRLDIRiZNM

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2022.04.16. 23:11:42

@főnixmadárkalitka: Nem, thotferi (így írva, mert nem tudom Tóth Ferenc-e a valódi neve, volt ő már Marikaneni és Odamondogató is) egy jelenség. Nem volt hízelkedő, hogy téged is vele azonosítottalak. :)

Tömören akkor a válasz: Nem hiszek SEMMILYEN világméretű összeesküvésben, illuminátusban, bankárszövetségben, stb.

mezeinewsee 2022.04.17. 12:22:55

@Xinaf: ő tuti tothferi. Csak ezt nem értem, miért csinál új nicket. Ő is úgy érzi, ciki?

főnixmadárkalitka 2022.04.17. 22:52:21

@Xinaf: Nem hinni kell ezekben, hanem tudni lehet róluk, ha elmélyedsz a történelmi ismeretekben. Ha nem akarsz tudni róluk, attól még ők nyugodtan tevékenykednek, sőt, igyekeznek elhitetni mindenkivel, hogy nem is léteznek, mert így nem háborgatják őket a tevékenységükben.
Értem mire gondolsz, amikor egy "jelenségről" beszélsz. A felnyílt szemű emberek egyre többen vannak, lesznek, akik a szemedben egyfajta jelenséggé álltak össze.
Te is lehetsz "thotferi", ha feleszmélsz kábultságodból és meglátod, hogy melyek a céljai a világméretű összeesküvőknek. Ezek a célok napról napra megvalósulnak és egyre jobban közelítenek a végső céljuk beteljesüléséhez. Ha ismered az évszázados célokat, akkor láthatod azt is, miként alakítják a történelem menetét a programjuk szerint. Nem a vak véletlen határozza meg az események láncolatát, hanem a programpontok, a célok mentén halad "előre" a történelem.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2022.04.19. 20:43:11

@főnixmadárkalitka: oké, mit kell tennem, hogy ne legyek thotferi? Nem akarok agymosott prokarióta lenni :(
süti beállítások módosítása