Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Életjel, avagy káosz a lélekben

2014.06.02. 22:21 | Malkav | 2 komment

No, tudom hogy régen írtam és délután kísérletet tettem egy téma boncolgatására, de nem tudtam összeszedetten írni. Ezért elnézést is kérek. De hogy senki se nézzen, hogy "Hö' de lusta mán' ez a Malkáv, hogy nem ír bejegyzést!", ezért most egy gyors helyzetjelentés következik, vázlatosan:

- fogfájás. Nem kellemes dolog. Szerencsére a probléma orvoslás alatt van, jelenleg gyökérkezelésekre járok. A sérült terület ebben a pillanatban ideiglenes töméssel van elzárva a külvilágtól, csütörtökön kiderül hogy is lesz tovább. Reménykedjünk, hogy ez a fogam még menthető. Egyébként érdekesség, hogy még mindig van tejfog a pofámban! :D

- belekezdtem az ikonfestésbe. Még nem tartok a konkrét festési fejezetnél, egyelőre az aranyozás közel se könnyű műveletét igyekszem utolsó simításokkal "tökéletesíteni". Írtam már korábban a témáról és az a helyzet, hogy nem könnyű mesterség* ez és mivel engem senki sem tanít (csak egy könyv), ezért elmondhatom, hogy nagy fába vágtam a fejszémet. :)

- bajnoki övem új gazdához került. Nagyon helyes! :)

- lelki harcok, elsősorban önmagammal. Nyugi, ne tessék semmi katasztrofálisra gondolni! :) De azért jóra sem. :S

Anakin vs Obi-Wan.jpg

- új címkével, egy elég szűk rétegnek szóló fejezet indul a blogon belül, ez pedig a BSGO-fan Hétvége**! Úgy tervezem (csak hogy egy kis rendszert vigyek a blogéletembe is), hogy (lehetőleg) hétvégenként észrevételeket, leírásokat teszek közzé minden BSGO-t szerető net használó, játékos, vagy csak érdeklődő számára. Akárcsak a Troll Vidámparknál, itt is szabad a komment, bár értelmes hozzászólásokra számítok az errefelé tévedőktől. :)

Inkvizítor.jpg

- és mindenek között egy kis bagoly. Mert a kis baglyok mindörökké aranyosak. :)

Kisbagoly 5.jpg

Amint sikerül egy kicsit összeszedni magam, egy régebb óta dédelgetett erkölcsi és viselkedéstani téma következik. Tehát nem kell megijedni, lesz itt olyan bejegyzés is, amihez majd hozzá tud szólni a törzsolvasói gárda. :)

 

Lábjegyzet:

*nem könnyű mesterség - hát, így is mondhatjuk a bizánci művészet eme évszázados, az egyház által szentelt ékkövére... :D Nem véletlenül volt (és az ma is) az ikonfestés külön mesterség, aminek kitanulása évekig (vagy akár egy egész életen át) tart(ott).

**BSGO-fan Hétvége - az újabban felkapott online játék, a Battlestar Galactica Online lesz a fő témája. Hajók, taktikák, észrevételek képezik ezt a fejezetet, de előre közlöm, hogy nem matekozom. Táblázatokra, kalkulálásokra ne számítson senki! :)

 

Címkék: jövő gondolat múlt jelen BSGO-fan Hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr256259951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása