Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

"Lááátod élünk mééég...!"

2014.03.04. 19:48 | Malkav | Szólj hozzá!

Tudom, tudom, megint fenitek a kaszát, régen írtam. A napokban sort kerítek egy rendes bejegyzésre is, addig meg életjelként rövid összefoglaló következik:

 

1. Elkezdődött a nagyböjt! IGEEEEN!!! KIRÁÁÁÁLY!!! :D Erről írok is majd bővebben, amikor lesz hozzá időm és energiám. Elvégre ez egy jó kis téma és még jobb hír. :)

2. Holnap kiderül, hogy hol lesz a további munkám, mert a vezérkar bizony rendesen kavargatja... meglátjuk. :)

3. Egyébként változóan vagyok... de ez nem blogtéma. :)

Szóval ígérem, minél hamarabb lesz rendes bejegyzés, addig meg: legyetek jók, vagy szobatiszták! :)

Persze mit érne a nap kis bagoly nélkül? Elvégre a kis baglyok aranyosak. :)

Kisbagoly 8.JPG

Címkék: jelen agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr785843489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása