Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Kis bagoly gyüjtemény

2013.10.04. 15:57 | Malkav | Szólj hozzá!

A most következő bejegyzésnek nincs semmi mélyfilozófiai, teológiai, vagy aktuális életbölcsessége. Ez csak egyszerűen egy adag válogatott kis termetű bagolyról szól, melyek kicsik és néhány (főleg női) Olvasónak aranyosak lesznek. Hát, akkor jöhetnek is:

fuleskuvik2.jpg

Kisbagoly 1.jpg

Kisbagoly 3.jpg

Kisbagoly 2.jpg

Végezetül igazi magas hangú sikolykeltő tinilányok számára...

Kisbagoly sapkában.jpg

Kisbagoly sapkában. Nagy csészeszemekkel.

Néha ilyen komolytalanság is kell. Újabban túl sok a hisztim itt a blogon, tehát most Nézd, Bagoly!

Címkék: poén szép és jó agyfrász Mao!

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr985551544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása