Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Best of Troll - első kör

2013.05.29. 14:25 | Malkav | 52 komment

Ezt is megértük, Kedves Olvasók! :D

Megérett az első Best of Troll bejegyzés!


Best of Troll.JPG

Úgy tisztességes, hogy csak a saját blogon összegyűlt hülyeségeket szedem csokorba.

A mai főszereplőnk Thotferi, rengeteg más nevével együtt. A Best of Troll első Arany Bunkó Díját ő kapja :D

Íme a top 10-es ökörségei:

1. "Talán te vagy az ostoba és tudatlan! Ez az opció fel sem merül kis agyadban , csak az, ha a nálad okosabb és tudós kutató emberek munkáit, felfedezéseit ,te mint a nagy józan magyar Weszlszvszki, röhögve hülyeségnek meg ostobaságnak minősíted ?"

Milyen aranyos ahogy a hazaáruló szabadkőműves-párti bizonyos kamuegyetemek kamuprofesszorainak hülyeségeire hivatkozva fröcsög! :D Nem beszélve arról, hogy ha már annyira személyeskedik, legalább a vezetéknevünket írta volna jól... :D

2. "Ilyen szánalmas emberek özönlötték el egykor nemes országunkat ?"


Sajnos igen... baromságokat állítanak (Pl. Jézus magyar volt, Buddha = Buda és hasonlók), ráadásul fröcsögve gyalázzák az egyházat, orrba-szájba zsidóznak és igen tahó módon ha kérik őket arra, hogy távozzanak, szent küldetésekre(?) hivatkozva nem teszik.

3. "Az elnéző mosoly érvek helyett a hülyeség jele!"

Ahogy anno írtam, a hülyeségekre nincs mit reagálni. :D A hülyeség igazi jele egyébként is az, amikor valaki a pápaválasztást sátánista szabadkőműves-zsidó összeesküvésnek tartja. :D

4. "Önvédelemből és felháborodásból jogosan gyújtották fel a kukákat, amikor rájuk támadtak az azonosító nélküli álrendőrök, mert szerették volna megállítani őrjöngésüket és teljesen jogtalan oszlatásukat, szemkilövetésüket, gránátjaikat."

ÖNVÉDELEMBŐL kukát gyújtani! Agylob, nincs is mit ecsetelnem rajta. :D

5. "Ez egy csodás jelkép volt, hogy a kukákat felgyújtották, mert voltak igen sokan kukák, akik hallgattak, közömbösek voltak az igazság, a szólászabadság és a nemzet iránt."

És még meg is próbálja magyarázni, hogy miért volt nemzeti jelkép a vandalizmus. :D

6. "A Sátánnak nem hazudni szabad, hanem a neki tett ígéretet, fogadalmat nem muszáj megtartani."

Aki bármiféle ígéretet tesz a sátánnak, az abszolút hülye. :D

7. "A magyarok és a zsidók között rokonság lelhető fel"

Ezt más turbómagyaroknak lehetőleg ne fejtse ki, mert deportálják. :D

8. "Semmi baromságot nem mondok, hanem minden állításomat szakemberek és kutatók adataival tudom bizonyítani."

Óóóó, Feri, dehogynem! Mást sem állítasz, csak baromságokat, kamuszakemberek kamuállításaira hivatkozva. :D

9. "Ti ellenben semmit nem tudtok, csak hörögtök és vadul kapálóztok a magyarság ellenében!"

A magyarság ellenében te beszélsz a hazaáruló elméleteiddel. :D Ahogy azt Xinaf egyszer már kifejtette. XD

10. "Ezt érdemelte tőletek szegény hazánk azért amiert valamikor szkíta nagyvonalúsággal menedéket nyújtott őseiteknek, hogy most ellene forduljatok?"

A magyarok nem rokonai se a szkítáknak, se a hunoknak, de ezt Feri nem látja be, mert inkább foglalkozik baromságokkal. És bár ő a nemzet szégyene, ezt nem akarja belátni és az igazán nemzeti érzelműeket gyalázza. :D

Szóval igen rövid idő alatt összegyűlt az első Best of Troll. Köszönet és gratula érte Thotferinek és számtalan más nicknevének! :D Köszönjük! :D

MALKÁV TROLL-VIDÁMPARKJA! NÁLUNK A TROLL IS SZÁMÍT!

Troll-cégér.jpg

Címkék: poén agyfrász Mao! Best of Troll

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr685332201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carlota 2013.05.29. 14:33:59

OMG! Ez a kukás a legjobb! Nemzeti jelkép... Te jó ég!!!

mezeinewsee 2013.05.29. 17:29:31

Valahol kell játszadozzon a kicsike!

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.05.29. 21:28:50

@odamondogato:
Wikipédia - ez annyira ciki, mint hiteles forrás...

Amúgy ne reménykedj. Carlota nálad tízezerszer jobb pasikat is utasított már vissza :D

Malkav 2013.05.29. 21:40:09

@odamondogato:
" odamondogato 2013.05.29. 21:16:47
@Malkav:
Akkor nem írok ide semmit többet! "

Ezt írtad Feri... tartod az elhatározásod, vagy hazug is vagy? :D Ha menteni akarod az erkölcsöd maradékát, akkor ne írj többet, ahogy ígérted. :D
De ha segget akarsz kreálni a szádból, akkor úgyis pörögni fogsz tovább hamis erkölcsi győzelemre hivatkozva. :D

Malkav 2013.05.29. 22:00:24

Ne élvezkedj, kicsi türelmetlen(!!!) trollom! :D
Hoppá, véletlen ez a komment is szublimált? :O Nocsak :D

Malkav 2013.05.29. 22:13:55

@odamondogato: FeriBélaGáspárAlehandró, akkor most tisztázzuk. :)

Vagy egyáltalán ne írj a blogba sehova (ergo húzz a szöszbe el), vagy játssz nyugodtan tovább (ez által aláírva, hogy szavahihetetlen vagy és gyerekesen nevetséges). :) Elvégre ez egy troll-vidámpark, kifejezetten neked. :D
Csak ne lepődj meg, ha úgy hozza kedvem, moderálom egy-két ugatásod*. :D Ez is a szórakoztatásomat szolgálja, mert te ezért vagy itt. :D Ezért tartalak a blogomon, hogy nevettes. :D Hogy hülyeségeidet írd és mosolyt deríts az arcomra. :D Ezért vagy itt, ezt a célt szolgálod, nagyon jó eredménnyel. :)

*Nem kell indokolnom, hogy miért törlök ezt-azt, ezért vagyok moderátor. Ezt te is elfogadtad, amikor regisztráltál a blog.hu-ra. :D De ha jó kedvem lesz, írok majd egy-két okot, ha éppen lesz. :D

Malkav 2013.05.29. 22:21:32

És FeriBélaPentele bebizonyította, hogy neki az adott szava semmi! :D
"Akkor ide sem írok többet, kérlek alásan! "
Van még valakinek kérdése? :)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.05.29. 23:44:48

@odamondogato:
Ne reménykedj. Inkább elszomorodtunk látva az ámokfutásod.

Sajnállak, bevallom őszintén.

[ surpi*zs ] 2013.05.30. 01:09:07

hali, nem vagyok troll - egyelőre , még túl új vagyok itt hozzá ;] - csak gondoltam megköszönöm, hogy feldobtad az estém :D " Aki bármiféle ígéretet tesz a sátánnak, az abszolút hülye. :D " hangosan kacarászok a szomszédok legnagyobb örömére ..

Mogyee 2013.05.30. 03:40:16

@Carlota: Te lányom, haladjál azokkal a könyvekkel, nemsokára szóbeli. Ugye nem akarod azt a baromságot visszamondani, amit négy évig a fejünkbe vertek? Itt az ideje felvilágosítani a tanárunkat, az érettségi elnököt, és úgy egyáltalán mindenkit, hogy eddig tévedésben éltek. Hiszen tudod, hogy nekem lételemem fényt vinni oda, hol a sötétség megvetette lábát.

@odamondogato: Te, nem jössz el az érettséginkre? Szerintem sokkal jobban átadnád a lényeget, mint amire bármelyikünk képes. Árulnék rá jegyeket. Te szerepelsz, a töritanáromnak lenne egy jó napja, a bevételből meg Carlotával nyaralunk egyet. Na? Mindenki nyerne!

Egyébiránt pedig, önvédelemből kukákat gyújtani... ez... ez egyszerűen zseniális. De most komolyan! Amerika és a Szovjetunió az egész hidegháborúban súlyos pénzeket ölt minél hatékonyabb fegyver kifejlesztésére, amikor a megoldás ott hevert az orruk előtt! Mit nekünk atombomba, hát gyújtsuk fel a kukákat! Komolyan BélaFeri, az az egyetlen baj ezzel a világgal, hogy csak most születtél rá. Most gondolj bele, ha már száz évvel ezelőtt is itt vagy, hol tarthatnánk ma!

(És csak az utolsó szó jogán... minden tisztelettel, úgy tűnik, hogy be vagyunk sz@rva?)

Malkav 2013.05.30. 09:24:49

@[ surpi*zs ]: Üdvözöllek a blogon! :) Az érdem FeriBélaGáspárAlajosé, az ő masszív ökörségei nélkül ez a bejegyzés sem született volna meg. :D

Egyébként ha általánosságban is érdekelnek a témák, jó olvasgatást kívánok. ;) Szabad a komment és vélemény nyilvánítás.

Carlota 2013.05.30. 10:52:26

@odamondogato: Ó Szívem nagyon jól haladok, hát, mégiscsak érettségire készülök, nemde? Ugyanakkor felvetődött bennem a kérdés, mióta vagyok a drágád?

mezeinewsee 2013.05.30. 12:01:19

@Carlota: micsoda fogás! Máris irigyellek!

Malkav 2013.05.30. 13:52:29

@odamondogato: Omlás Feri, egyre nevetségesebbé teszed magad. :D
Nos, haladjunk lépésenként:

"Köszönöm a meghívást !A történelemtanárodnak add át üdvözletemet, és ha vizsgáztatni akar , akkor a Bakay úr által írt könyvekből tegye meg, de előtte ő is vizsgázzon le a professzor úrnál, mert az eddigi hülyeségeknek, amelyeket a szabadkőműves - komcsi tankönyvírók képviseltek befellegzettek."
MINDEN ép értelmű történelem tanár visítva hörögne attól a baromság-áradattól, amit terjeszteni akarsz, mint a bubópestist. :D

"Ott voltál az eseményeknél 2006-ban?
A kockaköveket is felszedték és más dolgokból, építési hulladékból, is barikádokat emeltek."
Tehát jól szétbarmolták az utcát, mert a "forradalmi hangulat" megengedte.

"A kukákat pedig azért gyújtották fel, mert rájöttek, hogy az ostoba álrendőrök addig nem mernek előrébb nyomulni, amíg a kukák égnek és el nem oltják, mert féltek a tűztől, hogy esetleg robbanó anyag is van a tűzben. "
És elsősorban azért, mert meg lehetett tenni. A káoszban előbb hiszik el ezt a maszlagot, ahogy te is teszed, minthogy belátnák, hogy egy közterületre kihelyezett közcélt ellátó eszköz felgyújtása bizony a közpénzből fizetendő. :) És továbbá egy kuka felgyújtása nem forradalmi tevékenység és hősies jelkép, hanem utolsó senkiházi vandalizmus gyávasággal fűszerezve, mert a kuka nem üt vissza és amíg ég, a turbómagyar keménynek képzelheti magát. :D

Malkav 2013.05.30. 14:15:58

@odamondogato:
"Óriási tévedésben vagy, nagyon sok történelem tanár revideálta az általa tanítottakat a legújabb felfedezések és Bakay úr könyvei nyomán."
Azért ilyen sokan nem hülyülnek meg... :D

"Önvédelemből és a demokratikus jogok védelmében joguk volt ezt tenni."
Kit támadtak meg a kukák? :D

"56-ban pedig a közterületre kihelyezett villamosokat felborították és nem érdekelte őket, hogy a komcsik ugyanazt fújták erre, mint te azokra ,akik a kukákkal próbáltak védekezni, mert molotov koktéluk nem volt. "
Azért azt a tébolydát ne hasonlítsuk össze '56-tal... :) Ami 7 éve volt, nem volt más, mint egy rakás balhés barom vandálkodása. :D Kukákkal védekezni? Megnő a térfogata és erőpajzsot fejleszt, ha lángol? Ez szánalmas volt Trollom, de tőled pont ezt vártam, hiszen ezért tartalak és etetlek prémium trolltáppal. :D Készülj, mert hamarosan indul a tangólecke! :D

Malkav 2013.05.30. 14:28:42

@odamondogato:
"Az igazság megismerésére csak kevesen veszik maguknak a fáradságot, mert kényelmesebb azt ismételgetni mindhalálig, amit egyszer megtanítottak az egyetemen a szabadkőműves hazudozók a diákokkal."
Basszus BélaGáspár, ezt akár én is írhatnám neked! :D Ezért bemásolom megint, csak hogy értsd, kizárólag Neked címezve:
Kedves Feri, Az igazság megismerésére csak kevesen veszik maguknak a fáradságot, mert kényelmesebb azt ismételgetni mindhalálig, amit egyszer megtanítottak az egyetemen a szabadkőműves hazudozók a diákokkal. Érted, te szabadkőműves párti magyar- és keresztényellenes hazaáruló? ;)

A többi akkora ökörség, hogy reagálni sem érdemes rá... ezért marad az attrakció: TÁNCOLJ TROLL! :D

mezeinewsee 2013.05.30. 14:33:15

Én akkor egy szakiskolában tanítottam. Sok fiam kint volt. Utána beszélgettünk (természetesen) az eseményekről.
- De miért mentél ki?
- Mert Gyurcsány elkúrta.
- ok, ezt így megértem. De miért kezdtél el gyújtogatni?
- Mert Gyurcsány elkúrta.
- Jó, de erről a kukák, meg Pista bácsi kukája tehetett?
- Az más. mindenki ezt csinálta.
- Tehát azért gyújtogattál, mert mindenki ezt csinálta?
- (csönd)
- a TV székháznál is voltál?
- Igen. K...va rendőrök!
- Szereztél is szajrét?
- Csak keveset. Szétb...sztuk a monitorokat. én csak kaját vettem el, nem vagyok tolvaj.
- Tehát "forradalmi hevületedben" kirámoltad a büfét?
- A többiek többet loptak!

2006-ben VOLT RENDŐRI VISSZAÉLÉS, A BÉKÉS TÜNTETŐKKEL SZEMBEN. De a kukagyújtogató kis rohadékok nem azok voltak.

mezeinewsee 2013.05.30. 14:37:31

@odamondogato: az a baj, hogy Alister nem megy el valamelyik kamuegyetemre iróniát tanítani (tudod, az nem az a hely, ahol az irónok laknak!). Akkor felismernéd Carlota szavaiban :).

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.05.30. 21:37:35

@odamondogato:
Meg az, aki úgy gyalázza népünket, mint te! Szégyelld magad!

Carlota 2013.05.30. 23:35:29

@mezeinewsee: Hova gondolsz Newsee? Nagyon jól tudod, hogy én voltam az egyetlen, aki igazán udvariasan bánt thotferivel, s mind tudjuk, hogy Irrónia nem egy ország, ahol az irrónok élnek, hanem egy gyönyörű női név. Megyek és össze is állítom az új tételeimet az általa linkelt oldalakból. ;)

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2013.05.31. 13:59:30

@mezeinewsee: Az iróniát érezni kell (Iróniát pedig még inkább, kivált ha csinos és pajkos :) ), de azért megpróbálhatnám. Bár talán szarkazmusban erősebb vagyok.

Amúgy szerintem az önvédelmi kukagyújtogatás ott lehet tananyag, ahol a teljes fémvértben osonást és a rejts-az-égő-kukába-robbanóanyagot-hogy-azok-akiknek-amúgy-is-van-lőfegyvere-veled-ellentétben-ne-merjenek-megközelíteni cselfogást is oktatják, Nagyon ravaszak ezek a szabadkőművesek által pénzelt hazaáruló huligánok, mert ezekre a trükkökre aztán tényleg nem számítana egyetlen épeszű ember se.

Malkav 2013.05.31. 21:12:07

@odamondogato: Táncolj troll! :D Illik hozzád a csasztuska! :D

(Kb.ennyire tudom komolyan venni az ökörségeidet.)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.05.31. 22:52:12

@odamondogato:
Te kint voltál, fényes páncélú lovagom? :D

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.01. 00:24:52

@odamondogato:
A tüntetéseknek, vagy az összecsapásokban is részt vettél, én ítélkező kedvű harcosom? :D
Elárulom neked, de nagyon figyelj: én is voltam kint tüntetéseken. Bezony.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.01. 14:06:15

@odamondogato:
Jah, hogy annyira nem voltál már forradalmár... sejtettem. Hiába, a nemzetért való harc addig tart, ameddig nincs mit kockáztatni. Pl. az interneten, te szánalmas troll.

Azért nem húztam Árpád-sávot, amiért te nem húztad a Hunyadit, a Honvédet, az Anjout, a Rákóczit (Pro Patria et Libaertate), a Szapolyait, stb. zászlókat.
Tudod, a magyarság színe a piros-fehér-zöld, amit a kokárdán hordok magam is.

Malkav 2013.06.01. 20:29:40

@odamondogato: "Annyira nem, mint Petőfi, aki kezdetben szintén nem vett részt a fegyveres szabadságharcban, mert a szellemi vezetőknek fontosabb dolguk is van, mint a kaszabolás."

Trollom, kiábrándítalak: te sok minden vagy, csak szellemi vezető nem. Te csak egy... (dobpergés) ...TROLL VAGY! :D

Az utolsó kommented meg azért moderáltam, mert Te(!) nem(!) utasíthatsz itt senkit(!) semmire. Mert te csak egy jövevény vagy (ráadásul troll) és az a dolgod, hogy a hülyeségeiddel engem szórakoztass (és a kedves vendégeimet). :)
No, ezen írásom után megengedem, hogy pörögj egy kicsit és égesd magad. :) Csak úgy, ahogy eddig is tetted. :D

Mogyee 2013.06.02. 02:55:38

@odamondogato: Felgyújtanak egy kukát a járdán. Van mellette még egy két sávos út, és a másik oldalon egy másik járda. A kuka térfogatát tekintve az utcának töredék részét veszi el (igen kicsi töredékét). Na már most, én nem vagyok jó matekos, de azt hiszem,, egy égő kuka után is éppen elegendő szabad felület áll a rendelkezésemre, hogy békésen elsétáljak arra, amerre nekem tetszik - arról nem is beszélve, hogy a kuka egy öblös valami, amit ha felgyújtasz, boldogan lobog, mint a tábortűz, de nem sűrűn terjed semerre. A műanyag kuka is csak olvad magányosan. Na már most. Ha mindezt figyelembe vesszük, egy felgyújtott kukának pontosan annyi elrettentő ereje van, mint egy fáklyának, ami lássuk be, nem sok (Kivéve, ha a szóban forgó kukát hozzávágjuk egy másik emberhez, de az már nem önvédelem, hanem meglehetősen súlyos testi sértés). Végigolvasva a gondolatmenetemet, még mindig nem értem, hol rejtőzött az önvédelem a kukák felgyújtásában. Őszintén, van BÁRKI, aki elhitte, hogy egy égő kuka visszatart BÁRKIT? Legfeljebb abban az esetben lehet ijesztő, ha a rendőr jégből, tiszta alkoholból vagy száraz fából van. Ne, azt meg se próbáld bemagyarázni, hogy szimbólum értéke volt. Csak ne. Hozzátenném, hogy az égő műanyagnál kevés dolog büdösebb a világon. Ebből kiindulva, a környéken élők nem feltétlenül élvezték a ti hazafias önvédelmeteket. A szétvert környezetükről, és az ő pénzükből helyreállított közterekről nem is beszélve. Nem, nem voltam kint 2006-ban az utcákon. Otthon kuksoltam, és mesét olvastam. 11 éves fejjel elég gáz, mi?

"Az a hazaáruló, aki a Magyar Katolikus Egyház függetlenségét odadobja a Pápának"
Te most éppen az egyházam egyik legfontosabb alappillérét, a pápaság intézményét sértegeted. Tisztázzuk. A Magyar Katolikus Egyház az EGYETEMES, VILÁGI Katolikus Egyház része, akinek a feje a pápa, és okkal. Te most egy olyan embert sértegetsz, akinek a kisujjáig sem érsz fel, és erre elég enyhe kifejezés az, hogy arrogáns. Sok mindent eltűrök neked, tényleg, de ez már túllép bizonyos határokat. Próbálok veled értelmesen kommunikálni, ezzel nem segítesz. Ne húzd ki a gyufát, Feri.

Malkav 2013.06.02. 23:25:45

@odamondogato: Feri, készülj! Holnap este moderálni fogom az összes eddigi bejegyzésed! :D És miért?
1. mert megehetem! :D
2. hogy ez által is kicsit tanulj, hol is van a helyed. :)
És hogy szembesülj azzal, hogy bármit is böfögsz ide (gyalázva a magyar(!) hazám, a (keresztény) hitem és az olvasóim), attól függetlenül te csak egy troll vagy. :) És bármit röfögsz, az azért jelenhet meg a blogon, mert megengedem neked. :) Azért, hogy SZÓRAKOZTASS! :D Ha unni kezdem a baromságokat, melyeket írogatsz, másolsz, akkor nagytakarítást végzek. Avagy törlök minden ökörséget, a legjobb ugatásaid egyébként is megvannak a Best of Trollon. :D

Malkav 2013.06.03. 15:48:04

@odamondogato:
Feri,ez szánalmas szöveg volt! :D Még tőled is nevetséges! :D

"Megállj, megállj Malkav, megkapjátok ti majd a büntetéseteket Mátyás királytól!"
És miképpen, eljön álruhában, ahogy a mesében szokta? :D

"Megkapjátok, amiért Pápa nyalókká váltatok, és megtagadjátok Magyarország örökös függetlenségét és szabadságát!"
papanyaloka.igen.hu/
Ez a pápa-nyalóka, te nagyon szerencsétlen! :D
Közülünk TE vagy az, aki mindent megtesz Magyarország és a kereszténység ellen. :) Hazaáruló, szabadkőműves próbálkozásaid viszont nincsenek ránk (hazafiakra) hatással. :)

És igen, este indul a nagy törlés, tehát készülj! :D Addig még táncolhatsz! :D

Mogyee 2013.06.03. 19:02:09

@odamondogato: Bár innen már eltüntették az adott válaszodat (köszönöm, Malkav!), de azért én még olvastam. Két dolgot reagálnék.

1) Ha szerinted a rombolás, a másik ember kövekkel megdobálása igazság, akkor én nagyon de nagyon szomorú vagyok. És el ne kezd bemagyarázni, hogy de hát nem volt más út.

2) Mátyás király lehet, hogy a fejemet vette volna, de már lecsúszott erről a lehetőségről párszáz évvel - Isten nyugosztalja. De ezen, amit érvként elém tártál, most forog a sírjában. Igen, a röhögéstől.

Nem vagyunk pápanyalók. A pápaság intézményét sokan támadják, sokan nem értenek vele egyet. De te egy olyan korban próbálod bebizonyítani a nem létező igazadat, amikor ez a pápa történetesen egy élő szent. Tudod, rád nézve ez már több, mint kínos.

Malkav 2013.06.03. 20:11:43

@Mogyee: Szívesen. Engem úgy gyalázhat, ahogy akar, elvégre azért tartom, hogy pörögjön és nevettessen, de titeket nem szidhat a blogomon. :)

@odamondogato: Készülj Feri, még két órát adok és takarítás következik! :D Tehát most pörögd és tahuld ki magad! :D

Mogyee 2013.06.03. 20:53:04

@thotferi: Miféle másik ember?! Mégis, ki vagy te, hogy Isten teremtményeiről szabadon dönthess, ki ember, és ki nem az? Mégis kinek képzeled magad, hogy úgy érzed, jogod van felülbírálnod azt, amit Isten megalkotott? Szállj le a magas lóról, Ferikém. Ha valóban kereszténynek mered nevezni magad, ez a gondolat eszedbe sem juthatott volna. Én keresztény vagyok, és éppen ezért SENKIT nem dobálnék meg kővel. Nem, még téged sem, bár egyre inkább ingerenciám van rá.

A kommented második fele akkora baromság, ami szót sem érdemel. És pont. (Javaslom, olvasgass még a Mindszenty témában, és NE a te forrásaidat. Hanem mondjuk Mindszenty emlékiratait. Meg a többi korabeli forrást. Bár, a többieknek van igaza, minek is pofázok én neked?)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 20:54:05

@thotferi:
Éld ki magad... jön a gonosz törlés... már közeledik :D

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 20:55:23

@Mogyee:
Szegény kishúgom... te még megpróbálsz érvelni neki... még nem tanultad meg, hogy érvek csak normális embereknél működnek?

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 20:59:53

@thotferi:
Kinek mi okoz szexuális kielégülést :D

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 21:27:15

@thotferi:
Mérleg vagyok.
Kb. ennyit nézek ki belőled.

Malkav 2013.06.03. 21:28:45

@thotferi: Készülj Feri, kb. fél órád van, addig még pöröghetsz. :)
Hazaáruló, szabadkőműves párti, "Fico-kutyának" (Ugye, TÓT Feri? :D) nincs joga bármely olvasómat gyaláznia. :) Igen Feri, neked beszélek. Készülj, mert nincs már sok hátra. :D

Malkav 2013.06.03. 21:40:08

@thotferi:
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!" És még van pofád ezt leírni, egy ilyen duma után:
"Talán te vagy az ostoba és tudatlan!"
"Ilyen szánalmas emberek özönlötték el egykor nemes országunkat ?"
"Ti ellenben semmit nem tudtok, csak hörögtök és vadul kapálóztok a magyarság ellenében!"
MIND tőled idéztem. :D Kb. ennyit rólad. :)

Ja és nyugodtan másolgasd be majd az ökörségeidet, semmibe se kerül nekem újra (egy klikkel) kitörölni az összes baromságod. :) Még húsz perc, troll! :D

Malkav 2013.06.03. 21:45:33

@thotferi: Lényegtelen troll, ilyen nagyképű, senkiházi viselkedés mellett, mint amit TE, Thotheri produkálsz, abszolút nincs jogod beugatni az olvasóimnak. :) Ugyanis ezen a blogon én döntöm el, mi jelenhet meg és mi nem. :) És te most elbuktál. :D Tizenöt perc, troll! :D

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 21:47:26

@thotferi:
Szinte látom magam előtt, ahogy hosszú órák kitartó munkájának gyümölcse lesz az enyészeté.... egyetlen kattintásra. Kemény világ ez. Sajnos az egész világ összeesküdött thotferi ellen.
Nyújtsunk hát neki vigaszt!

A-shir-ra la-do-nai ki ga-oh ga-oh
A-shir-ra la-do-nai ki ga-oh ga-oh
Mi-cha-mo-cha ba-elim adonai
Mi-ka-mo-cha ne-dar-ba-ko-desh
Na-chi-tah v'-chas-d'-cha am zu ga-al-ta
Na-chi-tah v'-chas-d'-cha am zu ga-al-ta
A-shi-ra, a-shi-ra, A-shi-ra..

Ez majd segít :)

Malkav 2013.06.03. 21:47:32

Tisztelt Publikum! A troll majomkodásainak lepucolása után előmoderációt vezetek be. :) Csak azért, hogy titeket védjelek a gyalázkodásaitól. :) Ha olyat ír majd, amin jókat nevethetek, akkor azokat átengedem a szitán, had röhögjetek ti is, de legalább megússzátok a fröcsögéseit és tahó gyalázkodásait. :) Én megvédem a szeretett olvasóimat. :D

Malkav 2013.06.03. 21:48:18

@thotferi: Ejj pocok, te sokféle viselkedést produkálsz, csak keresztényit nem. :) Szóval megint benézted. :D

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 21:49:01

@Malkav:
Előmoderáció: sokkal üdébb, tisztább, szárazabb érzés :D

Malkav 2013.06.03. 21:50:37

Most a végére nagyon pörög. :D Én jól szórakozom :D

Mogyee 2013.06.03. 21:54:34

@thotferi: Mert egy másik emberi lény bántalmazását támogatni (bárhogy is viselkedjen az illető), az aztán keresztényi.

Malkav 2013.06.03. 22:00:50

@thotferi: "A forradalomban ez jogszerű és keresztényi. "
Milyen érzés megérezni az előmoderáció szelét? :D
Mellesleg milyen forradalom? :D Ennyire ne próbáld túlmártírkodni, mert nem vagy hős, csak egy trolltápzabáló troll. :D

Malkav 2013.06.03. 22:04:42

Tisztelt Publikum!
Lepucoltam a blogot. Az előmoderálás megmarad, míg úgy gondolom, hogy szükséges, addig meg a legviccesebb hörgései és hülyeségeit átengedem a szitán.:)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.06.03. 22:15:52

@thotferi:
Ember, 4 perced van, amíg előmoderáció lesz, és te erre használod fel, hogy a már olvasott hülyeségeidet másolgatod be újra? Lehet tévedtem, és mégis fogyatékos vagy?

Mogyee 2013.06.03. 22:16:00

És végre, hozzám is eljutott bölcsességed fénye! Semmi pánik, Ferikém, postafordultával mész is vissza.

mezeinewsee 2013.06.04. 11:16:46

Kérjük a Best of troll 2-t!

Malkav 2013.06.04. 11:18:49

@mezeinewsee: Remélem trollkodik még egy két jót, mert ha összegyűlik az újabb tíz agylobja, akkor összeállítom a második futamot. De most teszek egy gyors ellenőrzést, mert lehet hogy megvan... :D
süti beállítások módosítása