Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Az IGAZI Jézus - folytatódik a gyökérség

2017.02.14. 02:22 | Malkav | 2 komment

A mai nap (személyes okokból, melyet nem fejtek ki a blogon) számomra a csendes, de annál intenzívebb és egész napra kiterjedő örjöngő dühroham ideje. Hát igen, én menjek a franca' el, amiért nem tudok jópofát vágni egy (szigorúan véleményem szerint!) lélekben proapokaliptikus eseményhez...

_end-of-the-world_2433119b_1.jpg

...de mivel a bennem működő vulkánként fortyogó tehetetlen haragot nem temethetem a lelkem mélyére (nem tesz jót, tapasztalat!), de nem is engedhetem egészen szabadjára, ezért igyekszem levezetni ahogy és amennyire tudom. Így, valentin nap szuperkorai kezdetén ostorozzuk tovább az új csemegét! Az IGAZI Jézus 2. rész, avagy Miért gyenge és tehetetlen a magyar nép?

Már a fejezet eleje választ ad a kérdésre. És nem, nem a kérdés utáni első mondatban ("Mert megtagadta ősi Istenét" a pont meg valahol elmarad), hanem utána.

"Kérjük, adója 1%-ával támogassa az Ezoterikus Tanok Egyháza Oktatási, Nevelési és Gyógyítási tevékenységét."

Íme, ezért. Köszönjük Ezoterikus Tanok Egyháza Oktatási, Nevelési és Gyógyítási tevékenysége!

bakker.jpg

Komolyabbra fordítva a szót, boncolgassuk ezt az szellemi bélelzáródást részletesebben:

"Nem mese ez gyermek. Így szólt régen az ember a fiának ha valami komolyat akart mondani. A fiú viszont ha szólott hozzá az apja mindig is ráfigyelt. Nem ám csak úgy tett, mintha, hanem valójában. És akkor aztán kezdődött a nagy tanítás.
Most én teszek így minden, magát magyarnak tekintő testvéremmel. Elmondom most, hogy miért és mióta vagyunk ilyen szánalmas helyzetben. Valamint azt is, hogy meddig leszünk így. Hozzátéve, hogy mi lesz akkor ha nem fogunk megváltozni. Mert hogy változtatnunk kell. Hacsak halálnak halálával nem akarunk halni szégyenszemre.
Mert az bíz nagy szégyen lenne. Nem ám csak nekünk magyaroknak, hanem valamennyi ősünknek. Beleértve minden nemzetünket, akik csak valaha is nyomot hagytak a Föld nevű bolygón."

Klasszikus nagyapó stílusban kezdi meg az oldal szerzője mondókáját. Lehet, hogy mások tibeti bölcs mesterek szintjét látják ebben a felvezetésben, nekem inkább a színjátszó szakkör első nem improvizált kiselőadásának tűnik... általános iskolában.

"A legnagyobb bajunk nekünk mai [b]HUN leszármazottaknak az, hogy egyrészt megtagadjuk szinte valamennyi ősünk és napjainkban is eltávolodunk azoktól a Magyar-Hun hazafiaktól, akik látják és érzik is zsigereikben, hogy nem jó így ahogy van."

És megint kezdik a magyar-hun rokonsággal... szóra sem érdemes a továbbiakban.

"Ha jó az Isten miért nyomorognak az emberek?"

Végre felbukkan egy kérdés, ami értelmes és komoly témával foglalkozik és tök érdekes beszélgetést lehet(ne) belőle kihozni. De nem, okostojás barátaink elcsépelték turbómagyar ferdítésekkel...

"Nagyon egyszerű a helyzet. Azért, mert elárulták és megtagadták az Öregistent, a Magyarok Istenét. Persze nem most, hanem bizony már jó ezer esztendővel ezelőtt."

Hahó, még mindig nem győzöm hangsúlyozni, hogy csak egyetlen Isten van és Ő nem a magyar nép kizárólagos szabadalma ám! A téma nem indítana rosszul, mert tényleg a bűnbeesés okozott minden rosszat az embernek a mai napig is, de karikásostorral gatyakötő barátaink ezt a lényeges pontot is félrehugyozzák a fenébe.

"Az egyik hol aranyért, hol vallásért, az Öregisten lecseréléséért a másik pedig simán csak halálfélelmében tette amit tett. Azt azonban egyik sem tudta, hogy mindketten, meg persze sokkal többen a pokol kénköves fenekére kerültek."

Ez aztán fene "jó" Öregisten lehet, ha káhozatba taszítja az eltévelygőket...Egy rövid öntömjénezés után következnek a sikoltozást keltő apró baromságok:

"Egyszerűen elfeledtették az emberekkel, a magyarokkal, hogy többek között övék a legősibb és legfejlettebb írásrendszere. No meg az orvoslás is, aztán a kengyel feltalálása s a visszapattanó íj."

Bíííp, téves! Egyik sem magyar találmány, előttünk is voltak lovas népek, akik már kengyelt és visszacsapó íjat használtak. Persze ilyenkor megy a nyálverés, hogy "a szkíták is magyarok" ugyan hagyjuk már! Egy kis történelem korrepetálás nem ártana nekik.

"Azonban meg kell világítanom, hogy mi Hun-Magyarok nem egy alávaló, hanem a világ legmeghatározóbb faja vagyunk. Vannak persze más fajok is a világon de azokhoz nekünk semmi közünk. Bár ne is lett volna soha."

Barátunk biológiából és magyar(!) nyelvtanból is segítségre szorul, mert a "faj" szó jelentésével sincs tisztában. Kedves (idióta) felebarátaim, faj szerint mi Homo Sapiens (tehát ember) vagyunk. A "magyar" egy nép, nem faj, tetszik érteni? :) Persze tényleg vannak fajok, melyekhez bár ne lenne közünk (pl. az összes kullancs és vérszívó ízeltlábú, illetve bélféreg ide tartozik), természetesen a faj szót a fent tisztázottak szerint nem értelmezzük szintén ember, csak más népbe tartozó fajtársukra, ugye? ;)

"Hogy miért? Hát azért, mert minden rosszat egy olyan vallás terjedésének köszönhetünk, amely egyrészt vérben született, ráadásul maximálisan a mi kárunkra vert gyökeret nemzetünk tagjai között. Miközben pedig ez az új vallás kitörölte az emberek szívéből a Magyarok Istenét, helyébe belecsempészett egy teljesen idegent."

Hűha, most kiderül, hogy létezik a bögölykultusz... :D

"Az az isten, akit ma a magyar és a világ több milliárd lakója éltet és szeret, az nem más, mint egy nemragozó nyelvűek istene. A neve ha tetszik ha nem, nem más mint a héberek istene."

És BAMM, kezdődik a fröcsögő zsidózó gyűlöletbeszéd! Jó hosszan, belecsempészve egy kis hamis felsőbbrendűségtudatot is a görgetett trágyába. Ismét a "kutai szkita Úr Jézusra" hivatkozik, mintha ez egy teljes vezeték- és keresztnév lenne. Persze a megváltó Jézusra értik ezt, de nem kell sokat olvasni utána, hogy leessen: közük sincs egymáshoz. Természetesen megértem, hogy ha már ott tartunk, hogy a magyar népet külön fajként igyekszünk felvillantani, akkor értelem szerűen (a magyar seggbe magyar lófaszt elv alapján) nekünk saját magyar isten dukál. De kérem szépen, ez óvodás szint! Akik az oldalt szerkesztik, azok annyira nem értek el maguktól semmit az életben, hogy kajak a származásuk elcifrázott túlmagasztalásával akarják kompenzálni saját értéktelenségüket? Ne már öcséim, a szüleitek többet tettek azért a romantikus éjszakáikon, hogy magyarok vagytok, mint ti magatok! Ezen külön szakadok:

"Tudnia kell mindenkinek, hogy azok az imák, amiket elmondanak az emberek, nem az egyetemes, mindenek felett álló Istenhez szállnak, hanem egy Jehovának nevezett lényhez."

Akkor most a magyar licenszű "Öregisten" mindenek felett álló, vagy sem? Mert ha mindenek felett áll, akkor senki sem tudhatná tőle "elcsórni" az imákat. Jehova Tanúitól nem vagyok odáig és vissza, de nem csodálom, ha ezen a mondaton felhördülnek... :)

"Sok mindent szoktak mondani a zsidó népre. Jót is rosszat is. Azonban az, hogy miért uralja ez a népcsoport ma a világ jelentős részét, senki nem veszi észre. No akkor én most megmondom. Azért, mert ez a zsidó nép sosem tagadta meg az istenét. Ebből kovácsolt magának erőt, és az ő istene nem is hagyta el őt sosem."

Ha az "Öregisten" hatalma, vagy isteni léte attól szorul háttérbe, hogy a "népe" elfodult tőle, ellentétben a zsidó vallásban (is) ismert Istennel, akkor az Öregisten nem isten. Mert léte a híveitől függ, ergo nem mindenható. Isten, akit én ismerek, nem függ tőlem, vagy akárkitől. Ő mindenható. ;)

"Tehát a recept készen van. Vissza kell térnünk őseink Istenéhez."

Ahhoz, amiről a fentiek alapján megállapítottuk, hogy bálvány? Hááát... :S engem nem győzött meg.

"Ahhoz az Istenhez, akit még imádott Árpád nagykirályunk, és nem fejedelem, Taksony nagykirályunk, Zsolt nagykirályunk,, Attila királyunk, Mani, ki magát a Kutai szkíta Úr Jézus apostolának tudta, valamit a szintén szkita Péter apostol, ki annak idején megalapította az Antiókiai gyülekezetet."

Ez a mondat önmagában annyi hülyeséget tartalmaz, hogy külön bejegyzést érdemelne. Kedvencem a szkíta Péter apostol... :D

"Meg kell mondjam, hogy a kutai szkita Úr Jézus tanítványai nem buta halászok, hanem okos szkiták voltak. Kivéve a zsidó Júdást. "

Nyilván minden ami rossz, csak zsidó lehet... :D De az előző bejegyzésben befejezetlen kérdésre most választ kapunk:

"Megkérek mindenkit, aki olvassa e sorokat, hogy nehogy arra gondoljon, hogy az országunkban oly divatos templomi keresztelőnek nincs semmi értelme és jelentősége. Megmondom, hogy igen is van. Ilyenkor ugyanis a gyermek vagy esetleg felnőtt étertestébe belekerül egy szimbólum, aminek a feladata egy mesterséges egregor energetikai feltöltése, táplálása. Ezt persze egyáltalán nem biztos, hogy a ceremóniát végző pap tudja. Azonban neked, nektek, akik olvassátok ezeket a sorokat, most már tudnotok kell. Miként azt is, hogy ebből az en energetikai adatbankból senki más nem képes energiát kivenni, mint az a nép, aki Istene felé szállt az ima. Ő viszont igen. Ezért aztán túl azon, hogy e nép sosem tagadta meg istenét, ajándékként folyamatosan óriási energetikai utánpótlást kap, hisz azt több milliárd ember élteti."

Ezt a megnevezhetetlen szarságot meg honnan szedte a koma?! :D Olyan tömény a szinkretista faszság (bocsi, de ezt nem lehet szebben kifejezni), hogy majdhogynem elcsöppen!

Bár az oldal kicsit kezd olyan lenni, mint a Kárpátia együttes (ha kettő számot hallottál tőlük, minden számuk tartalmát ismered), azért van egy-két extrém hülyeség. Ezért is még lesz belőle egy-egy szedet, had legyen valami változatosság az oltáskritikus-parlagfűzabáló-laposföldes-reptiliánösszeesküvő gibbonkodás után...

malkav_blogja_avagy_a_hulyesegert_beszolas_jar.jpg

Címkék: vélemény poén harag agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr9312255876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2017.02.16. 06:55:44

A teljesség igénye nélkül, csak a kedvencem:
" No meg az orvoslás is, aztán a kengyel feltalálása s a visszapattanó íj."
Szerintem sem a szkíták, sem a magyarok nem használtak VISSZAPATTANÓ íjat. Pedig hasznos lett volna, mert ha lovaglás közben elejtik, az visszapattant volna a kezükbe. :D

Malkav 2017.02.16. 06:58:31

@Xinaf: Hát igen, az oldal kiagyalóinak nagyon kéne egy izmos nyelvtanóra... is. :)
süti beállítások módosítása