Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Na ne már!

2016.11.09. 14:49 | Malkav | 3 komment

Ez most komoly? Agylob!

 

Külpolitikával csak rittkán szoktam foglalkozni, de ezen ledöbbentem. Most kajak Trump lett az USA elnöke?

Miért_2.jpg

Ejj, ez még rosszul sülhet el... de majd kiderül a tuti.

Címkék: vélemény agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr2811945369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malkav 2016.11.10. 03:17:03

Ilyenkor nem bánom, hogy nem az USA-ban élek. :) Egyik politikai oldal se jó ott, se a liberális demokratákat, sem a fegyverbuznyák mű-bibliamániás "konzervatívokat" nem érzem magamhoz közel állónak és most csórikáim telibe tenyerelték a nagyobbik rosszat.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2016.11.13. 23:01:26

A dolog nem is olyan sokban különbözik tőlünk, csak az Amcsik jobban élnek nálunk.

Malkav 2016.11.13. 23:03:13

@Xinaf: Egyrészt, másrészt bár Trump (szerintem) továbbra is a rosszabb verzió a két pocsék közül, de az USA-ban Trump nem végezhet olyan ámokfutást, mint a mi "császárunk" itthon. Ez az USA szemszögéből legalább jó, bár rajtunk nem sokat segít. :)
süti beállítások módosítása