Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Összefoglalás és vélemény ThotferiBélayMarikaNemossagyatnéni tevékenységéről

2016.02.07. 19:18 | Malkav | 3 komment

Tisztelt Olvasók!

Mindenki, aki csak egyszer véletlenül idetévedt és mindenki, aki rendszeresen olvas is (amit nagyon szépen köszönök): sok BoT (Best of Troll) összeíródott már és az eddig veretlen tahó trollbajnok most is produkálja magát rendesen. Ezen rövid bejegyzésben helyet kapnak azok a vélemények komment formájában, amelyek összefoglalják, szerintetek milyen is thotferi viselkedése, elénk tárt elmélethalmaza és általában a stílusa.

Tessék nyugodtan írni, kíváncsi vagyok a közösség véleményére. Trollunk állítja, hogy nagy tudást közvetít felénk és annyira elszállt már, hogy elvárja a bocsánatkérésünket "mivel szerinte csak neki volt igaza mindenben, amiben eddig szájkaratéztunk". Ha tényleg ekkora polihisztornak tartjátok, ahogy ő önmagát, akkor nosza, írjátok meg nyugodtan! Ha netán nem és szerintetek egy barom, akkor azt is megírhatjátok!

Természetesen ebbe a bejegyzésbe csak egyvalaki nem írhat bele: a fent nevezett trollkirály. De mindenki más zöld jelzést kap!

U.I.: Megértem, ha valakinek nincs türelme thotferi összes kommentjét elolvasni, ezért is alkottam meg a BoT-ot, azon a lényeg összefoglalva megtekinthető.

Címkék: vélemény agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr938368808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2016.02.07. 21:11:19

Én már írtam jellemzést a fiúcskáról, de röviden újra... Elkényeztetett egyke, akit egyedül élő mamája nevel. Neki a szeme fénye, büszkesége, bármit mond Ferike, az szuper okos. A mamának az sem tűnik fel, hogy nincs nője (úgysem érdemli meg senki), nincsenek barátai (a sok bunkó sosem értette meg igazán). Valószínűleg egy érettségit összekapart, közepes eredménnyel (pedig zseni, csak a tanárok nem értették meg). Tovább akart tanulni, de nem vették fel (mert pikkeltek rá). Ezért méregdrága magánegyetemeken lopja anyu pénzét, aki szegény azt hiszi, hogy ettől valami lesz az ő kicsi kincséből.
Hogy anyuka özvegy, elvált vagy lányanya, azt nem tudom, ami tuti, hogy férfi nem volt az életében (legalábbis élettárs nem), mert a fiúcska sosem látott férfimintát. És sosem kellett semmit letennie az asztalra. Ezért nem lett férfi, és nem tud dolgozni semmiért.
Felületes, sok mindenbe belekap, de semmit, az őt érdeklő dolgokat sem tanulmányozza elmélyülten. Neveletlen, a kommunikációja zavaros és sértő. Mellé hisztizik, és nem bírja a kritikát. Diktatúrában jó verőlegény lenne (ha tuti, nem ütnek vissza). Önálló gondolata nincs, de intelligenciája sincs hozzá.
Nagyképű (ezt szegény mama nevelte belé), öntelt és arrogáns. Igazából a valós életben semmi esélye sincs szegénynek, ha anyuka elmegy, akkor rövid úton zárt osztályon végzi.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2016.02.07. 23:32:08

Nemrég írtam egy lényegi jellemzést. Alapvetően tökéletesen egyetértek mezenewsee-val, ezt annyival kiegészíteném, hogy szerintem róla mintázták Eric Cartman karakterét a South Parkból.
Csak pár példa a gyöngyszemeiből, melyek ékesebben beszélnek róla, mint én valaha is tudnék:
Jézus magyar volt (de egyébként az egyiptomiak is magyarok voltak, Buddha is magyar volt, stb., a reinkarnáció keresztény tanítás, V=B (mert a mássalhangzók néha lehetnek másik mássalhangzók is), a h-betűnek mágikus tulajdonságai vannak, a thotferi névnek ereje van(!), stb. Agyament baromságait felsorolni lassan közel lehetetlen.
Mint mindenki, ő is elismerésre és szeretettre vágyik. Mivel ilyet nem kap, hát ráakaszkodik valakikre (ezek vagyunk mi), és próbálja őket is olyanná tenni, amilyen ő. De ez nem igaz, nem meggyőzni akar, csak önmaga előtt bizonyítani.
Összefoglalva tömören: a legszánalmasabb emberek egyike, akivel valaha is találkoztam, akár a valóságban, akár a cybertérben. A legjellemzőbb érzésem az irányába a szánalommal kombinált lesajnálás.

Morviniuszka 2016.02.14. 21:23:23

Még sose találkoztam hozzá fogható elmebeteg emberrel. Csodálom, hogy tinektek honnan van ennyi energiátok, hogy foglalkozni tudtok vele. Ha ezt az utcán csinálná, egy magnetofonnal a kezében, akkor egy életre bérletet nyerne valamelyik elmegyógyintézetbe. Összességében ennyit róla.
süti beállítások módosítása