Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Események sorozata

2015.07.27. 10:35 | Malkav | Szólj hozzá!

Eljött ez a pillanat is, hirtelen meggyorsultak az események. Rövid beszámoló, hogy mi is történt az eddigi pár hétben:

1. Cserkésztábor! Féltem tőle kicsit, de nem volt különösebb gond. Az tény, hogy most jobban meg kellett dolgoznunk mindenért, mint korábban és voltak pillanatok, amikor fáradt sóhaj szakadt ki belőlünk, de összességében nagyon jó volt. Idei célpontunk a nem is olyan távoli Zebegény vala, egész pontosan egy a település mellett lévő nyugis, erdős placc. Az eddigi legjobb cserkésztábor helyszínünk, aki szeret természetközelben lenni, oda kicsatangolhat! :) Eleinte szinte kevésnek éreztem a létszámot, a negyedik nap tájától viszont szépen befutottak többen is, akikre nagy szükség volt. Bár hiányérzetem volt egész idő alatt... Táborunk keretmeséje a Gyűrűk Ura c. sztorira épült, véleményem szerint fantasztikus sikerrel.

Utólag is gratula a vezetőknek, ez jó mulatság, férfimunka volt! :) A gyerekek részéről örülünk, hogy jól érezték magukat. :)

2. A tábor második napján kaptam meg az értesítést, hogy felvételt nyertem a szemináriumba. Végre sínen vagyok! Már csak a munkahelyi felmondást kell lekavarnom minél előbb, innentől bármikor mozgósítható vagyok. Hajrázzatok, hogy ez is a legjobban alakuljon!

3. Végül a jó hírek mögé hagyintok egy anonim rosszat: Kérem minden keresztény olvasómat, hogy imádkozzanak sokat a betegekért és testi/lelki szenvedőkért. Óriási szükségük van a segítségünkre és az ima nem lebecsülendő segítség. Lehet jelezni a védőszentek felé is, hogy járjanak közben ők is imáikkal. Nagyon nagy a gond ugyanis. Ha nem is értitek egészen, miről is van szó, nem katasztrófa, az Isten tudja. És ez bőven elég.

Elmaradtam rengeteg BSGO-fan Hétvégével is, tudom. Amint tudom, hogy merre áll a fejem, megkezdem a pótlást. És akad egyéb téma is, ami blogban feldolgozandó, tehát lesz itt bejegyzés, ne aggódjatok. :)

Címkék: nosztalgia helyzetjelentés szomor szép és jó

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr507657726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása