Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Best of Troll - hatodik kör

2015.02.14. 18:41 | Malkav | Szólj hozzá!

Számítottunk rá, hogy felbukkan, átlag fél évente megteszi. És most is eljött. Mint a zúgó fergeteg, mint a középkori pestis, mint az orrfacsaró bűz egy sunyi, hangtalan szellentés után. Ismét eljött thotferi.

Troll 2.jpg

És ismét összehordott egy adag troll-esszenciát. Bár most kevésbé hozta a jó formát, javarészt csak személyeskedő, tahó stílust hozott és néhány nosztalgikus b=v szintű betűjátékot. De sajnos nincs méltó riválisa, tehát következzen 2015 kezdetének Best of Troll bejegyzése! Immáron a hatodik!

1. "Magyar nyelvünk csodálatosan értelmezi, mi az a kísértés: kis értés!"

Ez habkönnyű thotferis bevezető. Szimpla marhaság, így kell megerőszakolni az anyanyelvünket... a nagy magyar... :)

2.  "ióta Xinaf testvérkéd felhagyott a blogjával , mert belátta, hogy teljesen értelmetlen hülyeségeket zagyvál, valamint mezeinyuszi is abbahagyta az okosságait, ezért nincs miről "ellenblogolnom"

Következik a trollos távkiértékelés újabb fokozata. Mert ő aztán tudja, hogy miért hagyta abba Xinaf a blogolást. :) Mondanom se kell, most már van miről ellenblogolnia. :D

3. "Voltak proto-Szentírások is, amolyan feljegyzések, amelyeket Pál apostol és a többiek papírra vetettek, vagy szóbeli közlés alapján hagyományozódtak, de ezek elvesztek. Ilyen egyszerű a magyarázat! Szó sincsen arról, hogy az Ószövetségről beszélt volna Pál! "

Ez annak szintjén merült fel, hogy Xinaf Szent Pállal érvelt thotferi mániákus zsidóellenességére. De mint olvashattuk, kedvenc trollunk feltalálja magát. Hihetetlen fantáziával bír a baromságok terén.

4. "Nekem nagyobb fogalmaim vannak a kereszténységről, mert én református keresztény vagyok... Azt nem tudom, hogy miért utasítottak el, de hogy jól tették, az biztos, mert nem vagy alkalmas."

Szegény református testvérek! Ha ezt megtudják majd, Kálvinnal karöltve rugdalják szét a sejhaját! :S Mentségére szóljon, hogy azt mond amit akar, kb. annyira keresztény ő, mint egy átlagos ceruzavégi radír. Azt nem tudja, hogy miért utasítottak el, de azért megmondja a frankót. :D Gratulálok! :D Utána meg benyom egy wikipédia(!) cikket Q-ról (nem, nem Q al Aqwim freitan lovagról, hanem egy hasmenéses wikipédiacikkről)

5. "Én komolyan veszem őseim mellérendelő gondolkodásmódját, és teret engedek az ősi egyiptomi bölcsességnek is, had tudja megmutatni az értékeit az is!"

Sz@r duma, de ezzel igyekszik megmagyarázni, hogy a HűDeNagyonKeresztyén miért "thot isten" néven irkál... :D Ennyit a kereszténységedről... :)

6. "Ők úgy nevelik beléd a korlátoltságot, hogy kialakul benned egy rövid póráz, amely nem engedi, hogy olyan dolgokat elolvass, amelyeket ők nem néznek jó szemmel. "

Röviden összefoglalva thotferi szavait: Hörrr-hörrr-höööööörrrrrrrrrrrg... :D

7. "Jézus hangján szólok hozzátok, mert igazat beszélek, márpedig az igazság maga Jézus. "

Nem, nem szakadt rá a plafon... :D

8."Ti már a judeo-kereszténységetekből fakadóan az abszolút kritikátlan filoszemita részrehajlás állapotában vergődtök. A szemita szemét zsidóknak ti hirdettek megbocsátást, amikor ők maguk sem kérnek ebből és nem is nevezhetők tudatlanoknak sem, ti ellenben totálisan azok vagytok, de nem baj, mert Thot isten "Thotálisan" fog megváltoztatni, kicserélni benneteket!"

Thotálisan! :D Ez kész! :D Thotózni nem akar? :D Ekkor már nagyon pörgött, de kevés jó, szórakoztató dolgot írt, inkább csak személyeskedett és távkiértékelt. :) Ezért megszabtam neki, meddig maradhat, ha nem szedi össze magát.

9. "Jézus Thot istentől felvilágosítást kapott arról, ki is az Ő édesapja."

Végső öngól thotferi kereszténységének.

10. "Thot írnok rektor Magánegyeteme közleménye:

Az egyetem polihisztor rektora és tanára (Thot) a következő határozatot hozta három hallgató ügyében:
@Xinaf: @mezeinewsee: @Malkav: ezen egyetem diákjait, hallgatóit az intézményből elbocsátotta, más szóval kirúgta, mert viselkedésük nem felelt meg az Egyetem alapvető etikai normáinak. A tanár urat az órákon folyamatosan szidalmazták, megalázták, fogyatékosnak, mindenféle "patának" nevezték és lehetetlenné tették a normális oktatást. Valamint tanulmányi előmenetelük sem haladt előre egy lépést sem, a vizsgákon mindig elbuktak és csak elégtelen jegyeik voltak. Erre a rendkívül súlyos helyzetre való tekintettel, valamint a többi diákok védelme érdekében és az Egyetem jó hírének megőrzése miatt a mai napon az Egyetem hivatalos hallgatói kötelékéből eltávolítottam őket.
Az eddigi elért osztályzatukat és eredményüket "elégtelen" minősítésben állapítom meg.
A határozat a mai napon jogerős, fellebbezésnek helye nincs.
Kelt: Kárpát-haza, 2015. február 9-én.
Aláírás: Thot rektor"

Erre csak azt tudom mondani, hogy egy bizonyos thotferi nevezetű pincébe zárt szerencsétlen szervezetében rémisztő mennyiségben fedezték fel a szalvinorin A nevezetű pszichoaktív anyagot a toxikológia laborvizsgálat szerint. A beteg emiatt egy fiktív (és nem túl megbecsült) magánegyetem rektorának képzelve magát elégtelen osztályzattal sújtotta három képzeletbeli hallgatóját (akiknek eszük ágában sem volt bejelentkezni fostos nem létező egyetemére), amiért megkérdőjelezhető elmeállapotát, kerti kapát is alulmúló jól neveltségét, továbbá lelki épségét bírálták és szót emeltek katasztrofális, etikátlan viselkedése miatt. Ezen hallucináció szülte álmodozásában "hallgatóit" el is tanácsolta szintén nem létező (Halleluja!) magánegyeteme sötét, penészes falai közül. Feltisztulása előtti utolsó pillanatban még feltételezhetően hallhatta, ahogy "hallgatói" örömujjongással búcsúznak a szellemi retardáltság tankönyvbe illő példájától, mely ebben az esetben a "Thot írnok rektor Magánegyetem". A beteg vére a szalvinorin A hatóanyagon kívül 3,2 ezrelék etanolt is tartalmazott, mely valószínűleg a Vas megyei Józsi bácsi kerítésszaggató házi főzésű tyúktakonypáleszéből származott. A beteget a toxikológiai osztályon kezelik amíg a szerek hatásától meg nem szabadul, utána beutalót kap a lakókörzetéhez legközelebb eső pszichiátriai zárt osztályára, további kezelés céljából.

 

Hát, íme a hatodik Best of Troll. Most szerintem kevésbé hozta Feri a szintet. Ha kevesebbet gorombáskodott volna, akkor talán lehetett volna még néhány viccesebb BoT-ot is összepolkázni. De mivel nincs más aki rivalizálhatna vele, így az Arany Bunkó Díj birtokosa (ismét) nem más, mint thotferi! :)

Viszont új közérdekű bejelenteni valóm van: mivel a Trollok Hatszoros Királya (továbbra is thotferi) most már nem szórakoztató, ezért nyugállományba helyezem. Ez azt jelenti, hogy az ő trollkodásai a továbbiakban nem érdekesek, többé ide nem írhat. :) Persze próbálkozni fog még, mert nem szereti feladni, de az elmúlt pár év bőven elég volt belőle. Malkáv Troll Vidámparkja tehát egy időre bezárja kapuit. Ha felbukkan egy újabb troll, akkor persze ismét akciósan kapható a trolltáp. :D

MALKÁV TROLL-VIDÁMPARKJA! NÁLUNK A TROLL IS SZÁMÍT!

Troll-cégér_1.jpg

Címkék: poén agyfrász Mao! Best of Troll

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr147175403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása