Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Evolúciós bizonyítékok megbuktatása - szellemi sötétséggel

2014.08.24. 00:59 | Malkav | Szólj hozzá!

Mielőtt bármit is írnék, tessék végignézni ezt a videót, nagyon figyelmesen! Készen álltok? Biztos? Egészen biztosan tuti? Akkor tessék:

Ezek után nincs mit írnom, köszönöm a figyelmet! Megyek inkább atlatl-t* készíteni, sziasztok!

 

[Dühöngő tömeg hamisíthatatlan lincshangulatának zajai]

 

Fékentartás.jpg

 

Ennyire akarjátok? Na jó, legyen...

Ez a videó eleinte röhögőgörcsöt váltott ki belőlem, a közepe táján fizikai fájdalmat, a végére meg masszív unalmat. De azért végignéztem. Kétszer! Csak hogy rá tudjak mutatni a videó majdnem minden mondatában legalább egy agyfrász hibára. Lássuk csak:

"...egy ilyen csontváz  is elég lenne ahhoz hogy jó nyomon legyünk az ember és a majom közti lánc felderítésében, de rengeteg van."

Nos... egyetlen mamutcsontvázból ki tudná kitotózni az elefántfélék TELJES fejlődését? Le a kalappal az illető előtt. Arról nem is beszélve, hogy az emberi faj nem úgy keletkezett, hogy minden korban csak egy ember élt, de halála előtt még osztódással szaporodott. :D Még szép, hogy rengeteg lelet van! De vannak más gyöngyszemek is:

"Tehát igen kevés okunk lenne kételkedni abban, hogy az ember tényleg nem emberszabású majomból alakult ki... csakhogy!"

Ki mondta azt a marhaságot, hogy az ember a majomtól származik? :D "NEM VAGYOK MAJOMBÓL, EZ NEM VITÁS!" :D Viszont ennél több részletbe nem megyek már bele, mert piszok hosszú bejegyzés lenne az eredmény, majdnem minden mondatában hibát lehetne találni. Szorítkozzunk a legnagyobb baromságokra!

Neandervölgyi ősember maradványt nem lehet a világom mindenhol találni. Pl. az amerikai kontinens egészében nem lelhető fel, csak Európában, Afrikában és Ázsiában. Ausztráliában sincs. Továbbá senki sem vonja kétségbe, hogy a Neandervölgyi-ember egy EMBER. :) Felebarátunk egy félig majdom-félig emberi valaminek tartja ezt a kihalt ágat, ami mérhetetlen tájékozatlanságra utal. A Homo Sapiens Neanderthalensis bizony EMBER, 100%-ban.

A faj nem a Neander-völgyből származik, könyörgöm! Ott találták meg az első leletet, innen ered a név! (fejét az asztal lapjába verdesi)

Felegyenesedési elméletéről: anatómia egyes, leülhet. Az ősemberek is egyenes háttal éltek, az általánosan ismert evolúciót ábrázoló kép ugyanis elavult, régi elmélet alapján készült.

Szemöldökereszes agylob: anatómia egyes, hasonlítsd ezt össze. A szektás belemagyarázás meg még inkább fárasztó, no comment.

(személyes apróság: a Brontosaurus egy korai találgatás eredménye, az Apatosaurus testére pakolt Camarasaurus koponya. NAGYON idejétmúlt információkból dolgozol testvér!)

A Neandervölgyi emberről zárásképp: a nagyobb agytérfogat nem feltétlen jelent nagyobb intelligenciát!

A többit jobb nem részletezni. Ember és majomcsontvázból összelegózásról beszél, szívfájdító hülyeségek tömkelegét felsorakoztatva. Művészi illusztrációról meg életében nem hallott. Eszközhasználat = saját fej szétverése? MI A SZÖSZ?! (Arról nem is beszélve, hogy a pekingi ember leletek a Homo Erectus példányai, tehát testvérek között sem majom, de nem is majomember) Aztán persze adja a magyarázatot a barlangok mélyén titokban majomagyat evő kínaiakról...

 

Agyhúgykő: felebarátunk azt is fixen kijelenti, hogy az emberiség sosem élt barlangokban. :D Nem süthetett ott húst tűzön, mert megfulladt volna a füsttől. EBBEN A BARLANGBAN HOGYAN TENNÉ?! Te sem voltál cserkész sosem...

Cro-magnoni ember - akárcsak a neandervölgyi, ő sem azért kapta a nevét, mert ott alakult ki. :D Hanem mert ott találták az első leleteit. Melyek a vizsgálatok alapján az egyik legősibb velünk megegyező emberi lelet, ezért érdekes.

Aztán visszakanyarodva az Australopithecushoz, konkrétan a Lucy nevű lelethez... nem majomember! A különböző Australopithecus fajok nem számítanak embernek! Egy kihalt oldalág volt, ami nem passzolt viszont a ma ismert majmokhoz sem, de fontos kiemelnem: Nem A Hiányzó Láncszem! :)

Tehát egyenesen fájdalmas volt... nem tudom kiheverni sem. Masszív szektás beütéssel, a hozzá-nem-értés ékes, fényes csillaga árasztottá ránk neon-reflektor fényét.

U.I.: ezt a bejegyzést sajnos majdnem egy hét alatt sikerült csak összehozni. Egyrészt jó néhány teendőm miatt, másrészt a net időnkénti megszakadása és a fárasztó hülyeség agyromboló hatása okolható. Ezért eshetett meg, hogy egyes részei a bejegyzésnek kicsit szétszórtak, ezért elnézést kérek.

Címkék: videó tudomány agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr966607099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása