Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Bevégeztetett

2014.04.18. 20:41 | Malkav | 1 komment

Nehéz ezt a témát úgy megírni, hogy amit mondani szeretnék vele, az sikeresen át is jöjjön... elvégre nagyon nehéz fejezethez érkeztünk. Ma Nagypéntek van. Ekkor emlékszünk meg Krisztus kereszthaláláról.

Passió 2_1.jpg

Borzasztó, de sajnos szükséges lépés volt. És akármennyire azt hisszük, hogy tudjuk, mit jelent ez és hogy mekkora értéke van, valójában fingunk sincs róla. Nem érted, nem tudod. Hiába vagy teológus, hiába vagy bölcs, vagy professzor, a passió olyan felfoghatatlan dolog, amit nem lehet emberi aggyal megérteni. Mint ahogy nem lehet normális bejegyzést sem írni róla.

 

Könyörülj rajtunk, Uram!

Címkék: jövő videó hit múlt jelen szomor

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr116051004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morviniuszka 2014.04.25. 06:51:44

A képről jut eszembe. Találtam egy riportot, mely a Pasió c. film főszereplőjével készült. Érdemes megnézni.

www.youtube.com/watch?v=GU8ekSLiRwo#t=1934
süti beállítások módosítása