Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Troll!

2013.05.24. 14:28 | Malkav | 4 komment

A troll:

troll.jpgAgresszív, szívós, mindig éhes. Ráadásul gyorsan gyógyul, hogy újult erővel vesse bele magát a küzdelembe. Leggyakrabban bunkókat, primitívebb fegyvereket használ, de a puszta kezei és esetenként agyarai is veszedelmes fegyverek. Nem szívesen látott vendég, igazából akárhol is futsz össze vele (pl. Mória bányái, vagy a Roxfort lány Wc-je, esetleg az internet) kilátástalannak tűnő, szörnyű küzdelemre számíthatsz.

Az internet-troll sok mindenben hasonlít a fatansy-ősére, mivel ugyan arról a lényről beszélünk, csak másik világban. Egyetlen dolog van, amiért szívesebben futnék össze az internet-trollal a képen látható szörny helyett:

Az internet troll arctalan és a fegyverei (Lásd Xinaf trollos írását) nem veszélyeztetik közvetlen az életet.

Először egy karikatúra:

internet troll.jpg

Aztán egy ismert példány fantáziarajza, mely különleges:

Tothferi.jpgKülönleges példány. Minden Trollok Királya! Ő az, aki egy időre eltűnik (amíg sebeiből felgyógyul), aztán ismét jön, hogy lerombolja a józan észt. Ő a Troll Újratöltve, avagy a Töltőtroll! :D

Sokan ott követik el a hibát, hogy megpróbálnak neki érveket felhozni arra, hogy miért beszél ostobaságokat. De a tapasztalatlanok nem tudják, hogy ezzel nem hogy Ellene, de bármely troll ellen esélytelen a harc. Ugyanis minden gyerek tudja, még a legkisebb is:

"A troll olyan bestia, mely nem hallgat a józan észre. Nem ért a szóból, csak a saját morgását értékeli."

Mivel más módszert nem ismernek ellene, ezért egy másik, általában működő taktikát alkalmaznak, mely egyszerű, mint a faék és így szól:

"NE ETESD A TROLLT!"

Ez a szabály azoknak szól, akik nem értenek a trollokhoz. De ezen a téren bevezetek egy kísérleti jellegű újítást:

ÜDVÖZLÖK MINDENKIT MALKÁV TROLL-JÁTSZÓTERÉN!

Megunta fölösleges trollját?

Fárasztja már a sok maszlag?

Teleszemetelték a bejegyzéseit agylob kommentekkel?

NÁLUNK VAN MEGOLDÁS!

Helyezze el nálunk trollját és mi biztosítjuk neki az ideális körülményeket! Lesz itt minden:

- Szólásszabadság a trollnak is! (azt böfög amit akar, elvégre az minket is szórakoztat és ő is fontosnak érezheti magát)

- Friss hozzászólások!

- Prémium trolltáp!

- Külön kérésre Best of Troll-aranyköpések, külön bejegyzés formájában, amihez a troll is hozzászólhat! (Így érik az új Best of anyag)

Mint látja, velünk csak jól járhat Ön és trollja is!

Hát ne habzon! (Elvégre Ön nem sör) De ne is habozzon!

MALKÁV TROLL-JÁTSZÓTERE! Nálunk Ön is és a troll is jól szórakozhat! :D

Troll-cégér.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr925316112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malkav 2013.05.25. 11:29:49

@Mogyee: Csak meg kell adni a blog elérhetőségét a megunt trollodnak és bátorítani, hogy nézzen fel ide. :D Onnantól ha megszereti a helyet, itt nyugodtan őrjönghet, szívesen kezelésbe veszem. :)

Carlota 2013.05.26. 14:14:16

De jó, de jó! Mindig is gondolkodtam , mi lesz ha a blogom szül egy trollt. Természetesen egy ideig nevelgetheti, de azután muszáj valahogy megszabadulni tőle, mivel az én pici blogomban nem férnek el a nagy trollok. Ugyanakkor nem rakhatom ki szegénykét csak úgy simán az internet utcáira, étlen, szomjan, mint egy kivert kutyát. Ide fogom helyezni, ha netalántán ilyen helyzetbe kerülnék, mert tudom, itt gondos kezek vigyáznak rá, finom tápot kap, és elégedetten fog távozni. :) Vagy nem? :D

Malkav 2013.05.26. 15:11:08

@Carlota: Bizony! :D És mint láthatod a népmesés bejegyzésben, a troll-játszótér elindult! :D
süti beállítások módosítása