Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Majdnem...

2013.01.08. 00:06 | Malkav | 3 komment

Most elgondolkodtam azon, hogy esetleg sok-sok év után újrakezdjem. Annyi minden van amit szeretnék leírni, de szinte mind olyan dolog, amit nem vethetek képernyőre (tény, hogy a blog bizonyos szempontból internetes naplót jelent), tehát inkább nem teszem. Nagyon nagy zűrt (és zavart) kavarna.

Lényeg a lényeg, legyetek jók, ha tudtok!

 (U.i.: korábbi kérésnek megfelelően a blogom nekropoliszát továbbra sem törlöm. Talán egyszer, harmadik próbálkozásra... de nem veszek rá sok toxikus anyagot.)

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr305004529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.04.22. 22:02:54

Én örülnék neki. Nézd, nekem már kettő is van! :D
Ráadásul lehet leírni mindenféle érdekes vallási izét is.

Malkav 2013.04.23. 17:03:18

Most a napokban agyaltam a témán, nem kizárt, hogy valami módon visszatér a blog az élők sorába... de ez majd kiderül... :)

Carlota 2013.04.24. 19:31:45

Léccilécciléccci :D Kíváncsi vagyok arra, te mit írnál le magadról! :D
süti beállítások módosítása