Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Mit lehetne erre mondani?

2017.01.19. 01:10 | Malkav | Szólj hozzá!

Késő éjszaka van és én nem tudok aludni. Ha már ilyen pechesen alakult, akkor használjuk ki, hogy van szabadidőm! :)

Az a helyzet Kedves Olvasók, hogy mindenkinek szabadon, teljesen jogában áll téves megállapításokat elfogadni. (Ejj, de diplomatikus volt ez a duma!) Nyersebben fogalmazva: olyan világban élünk, ahol az embernek jogában áll hülyének lenni. De egyre többen már nagyon bántóan visszaélnek ezzel a lehetőséggel. Ez valahol kellemes, mert engem szórakoztat, másrészt viszont egyre aggasztóbb: van az a mélysége a szellemi sötétségnek, ami már sajnos nem vicces. Nem azért, mert esetleg meggyőzne az "igazáról"... hanem azért, mert már kifejezetten káros az emberiségre nézve és ezt már nem lehet annyival elintézni, hogy "csak egy kis hülyeség, kapcsold ki az agyad, semmi gond!" *

Egyik kedvenc szellemi csököttség-gyűjtőtégelyem a már többször beharangozott mindmeghalunk.com. :) Nem véletlen emlegetem annyit, itt aztán tényleg megtalálható az emberi hülyeség ezernyi változatos formája! Ráadásul izlésesen tálalva, ellentétben a kb. nyolc-tíz évvel ezelőtt népszerűvé vált Napiszarral, mely nem csupán szalonképtelenül, hanem több ízben igazságtalanul vett célpontba embereket. Kérem szépen, a Mindmeghalás gyűjtőoldalán az összeesküvés elméletek széles tárháza áll rendelkezésre, a normál ember számára tanulságos szórakoztatási célzattal.

De most az emberiség mintha meghülyülni látszana. Ötszáz évvel ezelőtt még vita tárgya volt, hogy Földünk egy lapos dolog, vagy most mi van? A tudomány igazolta a középkori babonás szemléletekkel szemben a Föld geoid alakját. De a franc gondolta volna, hogy a modern "felvilágosult" és tudományosan fejlett korban egyre népszerűbbé kezd válni a Mégis Lapos Föld Elmélet! Pedig erről majdnem vérre menő viták és nyálverések szólnak!

Nem hiszitek? Tessék egy példa. És még egy. Na még egy, csak kóstolóba!

Természetesen mi más éltetné ezt, mint az emberiség egyik legnagyobb csapása: a háttérhatalom (ide mindenki illessze be a saját tébolyának megfelelő arctalan, generációkon átnyúló, nyilván meleg-liberálbolsevik-zsidó-űrlényes összeesküvés elméletét)!

Mit lehetne minderre mondani? Van értelme egyáltalán? A Republic együttes híres dalának örök bölcsessége: "Aki hülye, az is marad!" Győzködni fölösleges a hülyéket, úgyis csak a saját törött kaleidoszkópjukon át hajlandók nézni a világot, ami alapján meghatározhatnak bármit, bárhogy.

Hát, ez elég fájdalmas, de közeledőben egy újabb nettó faszság ökörség! Unod az neoezoterikus, áltudományos maszlagot? Vagy legalábbis más formában is csócsálnád, nem csak DNS-el bíró víz és lapos föld alakban? Akkor néha napján ha van fölös időd, sasolj fel ide a blogra, mert hamarosan közeleg a Koncentrált Thotferi Áltudományosság** (KTÁ) egy újabb pincelépcső fordulója! Hamarosan. ;)

Lábjegyzet: egy kis éjszakai apróság

*kapcsold ki az agyad - Ha az agyam kikapcsol, azt agyhalálnak nevezzük, amiből nem kérek. A hülyeséggel kapcsolatban két rossz választás van: nem foglalkozunk vele, akkor terjedni kezd, mint a pestis. Vagy túl komolyan vesszük azt, ami csak sima hülyeség lenne, ebből lesznek a kacifántos összeesküvés elméletek. A végeredmény ugyan az, mint az első esetben. A helyes lépés valahol e két véglet között van. :)

**KTÁ - ha az eddigi BoT sorozat tetszett, ezen sírva fogtok röhögni! Nemrég Alister mutatta meg Xinafnak és nekem azt az oldalt, amiben majdnem minden gyökérség megtalálható, amit ez a blog már eddig kitárgyalt az Arany Bunkó Díjas szövevényesnek vélt, valójában logikai bukfencekkel és baromi nagy taknyolásokkal meghintett tévképzelgéseivel. Azt hittük, összegugyozzuk magunkat a röhögéstől. :D Remélem Nektek is tetszeni fog, legalább szórakozásképp. ;) Hamarosan!

Címkék: zene vélemény videó tudomány gondolat agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr6512137323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása