Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

O1G! (bővített kiadás)

2019.05.04. 20:22 | Malkav | Szólj hozzá!

Vigyázat! Ismét nyers, cinikus, de sajnos igazsággal teli politikai hozzászólás következik. Az elmúlt három-négy hónap elmélkedése jön most, egy vastag tömbből kivésve. Tehát gatyamadzagot felkötni, ez hosszú lesz!

malkav_blogja_politizalunk.jpg
Ismét bizonyosságot nyert, hogy az orbánista önkényuralom csak és kizárólag démonizált ellenségképekkel dobálózva tud hatalmon maradni. Persze nem csak ezzel, ahhoz, hogy a jól kondicionált jobbágy eléggé megijedjen attól a veszélytől, ami valójában nincs, ahhoz elengedhetetlen az alapos agymosás, és öblítés. Ebben nagy segítséget nyújtott a Fidesz „vallássá” dagasztása, melynek bálványa Orbán császár, aki bármit mond, az csak aranyból öntött igazság lehet, bármit tesz, az nem csak Magyarország, hanem az egész nyugati civilizáció érdekét szolgálja. És az ezerarcú gonosz ezt akarja mindenáron aláásni. No, vegyük végig, hogy az elmúlt kilenc év óta kik voltak a Légió, akiktől óvakodnunk kell:
- Először az Üzenjünk Brüsszelnek komédia nyitott, mert az eltapsolt EU-s pénzeket nem akarják visszafizetni, ha már nem arra használták föl, amiért az EU Magyarországnak adta, hogy felzárkózhassunk a kelet-Balkán mocsarából a Nyugat felé.
Rögtön ezután indult a menekült-hisztéria, ahol megint Üzenjünk Brüsszelnek, hogy kanos, civilizálatlan félállat „migráncsok” hömpölyögnek ide azzal a feltett szándékkal, hogy végigerőszakolják asszonyainkat, raboljanak, tomboljanak, majd elvegyék a munkát a magyar dolgozótól. Részletkérdés, hogy a menekültek javarésze keresztény is volt, és eszük ágában sem állt ártani bárkinek is itt maradni. Magyar seggbe magyar lóf@szt, magyar leányt csak igaz magyar legény erőszakolhat meg! Továbbá Orbán császár Brüsszelben szó nélkül aláírta a menekültek ideiglenes befogadását taglaló papírokat, hazatérve viszont nyomathatta az EU ellenes szöveget (de az EU-s támogatás attól még jöjjön, mert rászarunk a kézre, ami enni ad, de csak az után, hogy megkaptuk a kaját… és a következő menüt tiszta kézzel nyújtsa, mert szaros kézből nem eszünk. És persze, ha végeztünk az Euro-lakomával, megint jól a marokra szarunk).
- A „migráncsokból” kifacsartuk a maximumot, amivel ijesztgetni lehet az ostobákat, valami új kell. Ekkor ugrott be a Soros-terv konteó. Kérem szépen, a Római Birodalom bukásától kezdve, addig, hogy odaégett az ebéd, minden rossz Soros György miatt van, ő pénzeli a tüntetőket, ő fizette a „migráncsokat” is, hogy végigdúlják az Országot, mint anno az Arany Horda. Végre egyetlen olyan embert tudott a Fidesz felmutatni főgonosznak, akinek arca közzétehető, névhez kapcsolható, akiről semmit sem tud az átlag fideszes, tehát ha a császár azt mondja, hogy a sátánt is Soros pénzeli, akkor az úgy van. Soros György innentől újra és újra visszatérő főellenség lett, akit bármikor adu ászként ki lehet játszani, ha épp nincs más újdonság a riogatásra.
Következett a CEU-eset. Persze ez is Soros-akció. Részletkérdés, hogy a Fidesz vezérkar java a CEU-n tanult, Soros-ösztöndíjból annak idején, többek között maga Orbán Viktor is (ez az, amit szerintem Soros György azóta százszor megbánhatott, de anno honnan tudhatta, hogy a támogatott tanuló pont beléharap majd?). Persze erről nem illik beszélni.
- Már nem igazán hatásos a „migráncsokkal” riogatás, a CEU elhagyta az országot (jól kicseszve a magyar egyetemistákkal), új ellenség kell, lehetőleg olyan, ami szem előtt van. Ekkorra eléggé megszaporodtak a hajléktalanok az utcákon, tehát következett a csöves-vadászat! Mert ezek a dörzsölt, minden hájjal megkent (természetesen Soros-ügynök) ingyenélők puszta szórakozásból és lustaságból élnek máról a holnapra, akár esik, akár fúj, jeges télen is és a tűző kánikulában. Nem, nem azért, mert valamilyen okból kisiklott minden egzisztenciájuk, hanem azért, hogy Soros gonosz tervei szerint alá akarják ásni a virágzó magyar gazdaságot. Hiszen virágzik, elvégre sok totál fölösleges stadion épül. Tehát a mindennapokban szintén szívó rendőrséget ráuszították a hajléktalanokra, akik mégis miből tudnának bármilyen büntetést befizetni? Max. a mások által kidobott kabátjukat vehetik el tőlük, ami december-január tájban erősen kifogásolható lenne erkölcsileg.
Elmúlik a tél, eljön a tavasz, a csövesekkel már nem nagyon lehet kötözködni, tehát marad a jól bevált ismét bevethető rémalak: megint Sorosozunk. Ismét a főnöki székben ülő, fehér perzsa macskát simogató Soros György manipulálja az egész EU-t, hogy az ország a fent említett vadállat „migráncsokat” kötelező jelleggel befogadja, had párosodhassanak a nőinkkel, elvégre tavasz van… és mivel most jön az EU-parlamenti forduló, a régi slágerből ismét bedobjuk az "Üzenjünk Brüsszelnek... migránsok" kódszavú örökzöldjét.
- És itt most álljunk meg! Ismét kérdem a kilúgozott agyú orbánistákat, akik szóban kereszténynek tartják magukat, hogy még mindig nem gyanús egy kicsit sem ez az egész? Mennyire tekinthető keresztényinek az olyan kormány, ami eddigi uralkodását kizárólag(!) ellenségek felkeresésében és a velük való ijesztgetéssel volt képes hatalomra jutni és megmaradni? Már 2010-ben is ellenség kellett nekik a győzelemhez, akkor Gyurcsány volt a főgonosz, mert elkúrta. De azóta nem „elmúlt nyócév”, hanem elmúlt kilenc év óta újra és újra csak ellenségekről hallani, és hogy ezektől megvédjük az országot, csakhogy ez az egész nem más, mint porhintés!

Amíg az egyszerű ember (akármilyen tanult is) a „migráncsoktól”, Sorostól, az EU-tól és egyéb fantomoktól retteg és szalad a Fideszre szavazni, addig könnyebben irányítható marad, mint egy távirányítású kisautó. Tök mindegy, mennyire ellentmondásos a propaganda és a „keresztény, hazafias öntudat”, a „nyugati kultúra védelme”, úgy néz ki, működik. Mert az orbánista szeret félelemben élni, mert bízhat a bálványában. Ez akkor különösen szomorú, ha az említett orbánista papíron és saját bevallása szerint gyakorló keresztény… mert ez így bálványimádás.
Egy olyan ember, aki nyomorba taszítja a magyar népet, melynek névleg a vezetője, aki közpénzből és EU-s támogatásokból pénzeli a strómanjait, úgy építtet egy rakás stadiont, hogy nem kérjük, olyan törvényeket erőltet le a Parlament torkán, ami a magyar néppel szúr ki (lásd rabszolgatörvény), több ígéretét is kedve szerint módosítja, mellesleg illegitim Alaptörvényt vezet be és illegitim az uralkodása, és mindeközben a nép barátjának, sőt, megmentőjének nevezteti magát, az egy geci.
Csúnya szó, tudom. De szebben nem lehet megfogalmazni, ez tény. Az ég kék, a fű zöld, a nyár meleg, O1G. Ezek olyan mondatok, melyekhez nem kell magas iskolázottság.

o1g_penzerme.png

Anno érkezett egy levél, nem is mástól, mint Orbán Viktortól! A levél tartalmát azért is teszem közzé, mert ezt vélhetőleg mindenkinek bepottyant a postaládájába. Most következik az, hogy ezt a levelet apránként fecnikre szaggatom (először képletesen), itt a blogon.
Tisztelt Honfitársam! (honfitársad ám neked a…)
Azért írok önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság aggasztó fejleményeiről. (írja ezt az, aki maffiózókat telepített le, mert jó pénzt fizettek)
Brüsszel semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból. (kérek legalább két példát, amit menekültek követtek el, elvégre többes számban írta)
Még több bevándorlót akar Európába hozni. (abba az Európába, melynek lakossága fokozatosan csökken, mert elöregszik… miért is baj ez?)
A bürokraták most arra készülnek, hogy újabb intézkedésekkel ösztönözzék a bevándorlást. (ugorjunk vissza a XX. század elejére, a ’20-as évek tájára, hasonló hangulatra buzdító jelenséggel találkozunk. A történelem megismétli önmagát.)
A migránsvízum és a migránsbankkártya bevezetését követően több pénzt adnának Soros György bevándorlást támogató szervezeteinek. (ahogy azt fentebb írtam, ismét felfestették a mumust. Kibújt a szög a zsákból, megint Gyrui bá’ áll a háttérben, de hogy ez miért lenne jó neki, arra nem térnek ki. Legyen elég annyi, hogy ezt akarja, oszt’ rettegjél!)
Továbbra is kötelező kvótákkal akarják szétosztani a bevándorlókat Európában. (ugye még mindig nem tiszta a különbség a menekült és a bevándorló között? Minden jel arra utal, hogy nem.)
Mi, magyarok úgy döntöttünk, nem akarjuk, hogy hazánk bevándorlóország legyen. (egyrészt egyre inkább kétségbe vonom hazafiságodat, másrészt azt én sem szeretném, hogy ellenőrizetlenül bárki ki-be császkálhasson az országba. Észszerű ellenőrzés szükséges, de amit ti csináltok az egyáltalán nem az. Embertelen, keresztényhez méltatlan és gyomorforgató…)
Meg akarjuk védeni biztonságunkat és keresztény kultúránkat. (csak egy példát arra, hogy itt mennyi „bevándorlós” merénylet történt! Továbbá van pofád keresztény kultúráról beszélni, amikor tetteitek a legkevésbé sem keresztényiek. Álszent banda!)
Ezért építettünk kerítést, és ezért védjük határainkat. (úgy tűnik, határaink kizárólag Szerbia mentén húzódnak. Vagy mi terjedtünk szét szépen, vagy a szerbek… a kerítést pedig rohadtul nem kértük, de akárcsak a sok felesleges stadiont, gondosan felhúztátok a mi pénzünkön. Nem mondok érte köszönetet.)
A brüsszeli bürokraták azonban nem akarják tiszteletben tartani a döntésünket. (a ti döntéseiteket (Fidesz) még szép, hogy nem! Arról nem is beszélve, hogy szó nélkül írtad alá te is a kvótát, tehát pofa be!)
Annak érdekében, hogy céljukat elérjék, meg akarják törni a bevándorlást ellenző országok ellenállását. (szokásos fideszes csúsztatás)
Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Ezért fordulok most Önhöz: kérem, olvassa el a levelemhez mellékelt tájékoztatót Brüsszel tervezett lépéseiről. (és most jön a tömény hülyének nézés és hazugságáradat, csúsztatás, fals információk hada, szavak kiforgatása, stb.)
A plakátok is kint voltak, ahol a démonizált Soros és Juncker sátáni vigyorral voltak láthatók. És most következik a hét pontból álló kifejtősdi, az igazi virgács:
1 Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát.
Brüsszel továbbra is kötelező kvóták alapján akarja szétosztani a bevándorlókat Európában. A hivatalos honlapon is elérhető állásfoglalás szerint „az Európai Bizottság az európai erőfeszítések hosszú távú összehangolása érdekében állandó uniós áttelepítési keret létrehozására tett javaslatot.” Ezt a szándékot 2019. január 15-én a brüsszeli migrációs biztos is megerősítette. Az Európai Parlament 2017 novemberében már megszavazta a kötelező kvótára vonatkozó előterjesztést. Most azt akarják elérni, hogy a tagállamok is elfogadják a betelepítést. (Mondok egy hajmeresztőt: te is elfogadtad a betelepítést, aláírtad, tehát kuss!)
2 Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait.
A bürokraták azt akarják elérni, hogy a tagállamok ruházzák át a határvédelmi jogok egy részét egy brüsszeli intézményre, a Frontexre. Sokatmondó tény, hogy az Európai Bizottság rendszeresen határmenedzsmentről beszél, nem pedig határvédelemről. Tehát menedzselni akarják a migrációt, nem pedig megállítani. Ez összhangban van Soros György korábban közzétett állásfoglalásával: „a mi tervünknek a menekültek védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt.” (Soros a menekültekről beszélt, nem a migránsokról, tehát megint ferdítitek a szót. Ejnye…)
3 Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást.
Az Európai Parlament 2018. december 11-ei plenáris ülésén a képviselők nagy többsége megszavazta a migránsvízum bevezetését. A migránsvízum támogatói humanitárius szempontokra hivatkoznak, de ez az új eszköz valójában tovább ösztönözné a bevándorlást. Bevezetése sok millió bevándorló számára jelentene meghívót. Fontos körülmény, hogy az ENSZ számításai szerint csak Törökországban 3,9 millió bevándorló tartózkodik jelenleg, jelentős részük Európába szeretne jutni. (Tételezzük fel, hogy ebből egy nyikkanás is igaz. Mint fentebb írtam, Európa lakossága fokozatosan csökken. Az európai népek kiöregedőben vannak, itt közép-kelet Európában pedig a tiédhez hasonló szar rendszer miatt menekülnek az emberek. Érdekesség, hogy nem Gyurcsány „elkúrta-kormánya” során menekültek el Magyarországból magyarok annyian, hogy mostanra Budapest után a legtöbb magyar lakta város LONDON lett! Hanem 2010 óta, amióta hatalmon vagy a narancsvérű pribékjeiddel.)
4 Még több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek.
Az Európai Parlament január 17-ei döntése értelmében jelentősen megemelnék a bevándorlást támogató politikai aktivistacsoportok pénzügyi támogatását. Összesen 1,8 milliárd eurót, azaz mintegy 570 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetnének nekik. Ezzel valóra válhat Soros György írásban is közzé tett terve, amelyet a Project Syndicate oldalon hozott nyilvánosságra. Ebben arra biztatja a politikai aktivistacsoportokat, hogy legyenek a bevándorlás szponzorai. Nem véletlen, hogy a milliárdos az elmúlt években több, mint 20 alkalommal egyeztetett a brüsszeli biztosokkal. (Jobban örültél volna, ha azt a pénzt te kapod zsebbe, hogy fizethesd a csicskásaidat és még több földbirtokot, stadiont, szirszart vehess, mi?)
5 Pénzzel feltöltött bankkártyával is segítenék a bevándorlást.
Az elmúlt időszakban nagy vitgát váltott ki a migránskártya program. Ennek lényege, hogy a bevándorlók név nélküli, pénzzel feltöltött bankkártyákat kapnak. Ezt a programot az Európai Bizottság finanszírozza, tehát az európai adófizetők pénzéből fedezik. Már eddig is több tízezer bevándorló kapott pénzügyi támogatást, és a programot folytatni akarják. Ez összhangban van Soros György állásfoglalásával: ő javasolta korábban, hogy minden Európába érkező bevándorló kapjon 9 millió forintnak megfelelő támogatást az első két évben. Szerinte ebből tudnák fedezni a lakhatásti, egészségügyi és oktatási kiadásaikat. (Szerintem ez egy az egyben csúsztatásokkal, a szavak kiforgatásával összeturmixolt kamuhalmaz.)
6 Kísérleti bevándorlási projekteket indítanának afrikai országokkal.
A brüsszeli vezetők nem kockázatként, hanem lehetőségként tekintenek a bevándorlásra. Az Európai Bizottság elnöke tavalyi évértékelőjében arról beszélt, hogy „meg kell teremteni az Unióba való legális bevándorlás lehetőségeit”. A Magyarországot rendszeresen támadó Guy Versofstadt is amellett érvelt, hogy Európának szüksége van a bevándorlásra. Ennek megfelelően az Európai Bizottság 2018. szeptember 12-én közzétett állásfoglalásában azt javasolja a tagállamoknak, hogy indítsanak kísérleti programokat az afrikai országokkal. Ezek célja, hogy több bevándorló vállalhasson munkát Európában. (LEGÁLIS bevándorlásról van szó, kérem szépen! Nem az a cél, hogy esztelenül zsebben is csempésszék az embereket, és már célozgatni sem merek, mennyiszer emlegettem egy bizonyos kiöregedő lakosságú kontinenst, amelyben élünk…)
7 Csökkenteni akarják a bevándorlást ellenőrző országok pénzügyi támogatását.
A következő hosszútávú költségvetésben Brüsszel több pénzt biztosítana a bevándorlással kapcsolatos célokra. Ezzel párhuzamosan olyan eljárásokon dolgoznak, amelyek alapján Magyarországnak fizetnie kellene, ha elutasítaná a betelepítéseket. A nyomásgyakorlás más eszközeit is bevetik: az uniós pénzügyi támogatások kifizetését is attól tennék függővé, hogy az adott ország támogatja-e a brüsszeli bevándoláspolitikát. (Nem kellett volna rászarni arra a bizonyos kézre, ami pénzt ad… arról nem is szólva, hogy mint fentebb is említettem, ELFOGADTAD a betelepítési kvóta kérdést Magyarország nevében, ezek után visszautasítani a hivatalosan leokézott tervet egyoldalú egyezményszegés. Ejj, de várom már az Európai Ügyészséget…!)

 

Krisztusban kedves keresztény Testvérek! Ismét és ismét kiáltok hozzátok, itt írásban! Vegyétek (már) észre, hogy a narancs mammon egyáltalán nem támogatja a keresztény kultúrát, a keresztény erkölcsiséget meg pláne nem! Hiszen hazudnak, mint a vízfolyás, lopnak, méghozzá vérlázító mértékben, miközben kiszolgáltatott, segítségre szoruló embereket állítanak be közellenségnek (pl. menekültek és a hajléktalanok). Jézus hogy viszonyult a nincstelenekhez? És a Fidesz hogy cselekszik? Nehogy bármelyikőtök is elhiggye, hogy van párhuzam! Elég elolvasni az Evangéliumot, aztán megnézni a Fidesz gépezetet. Úgy átdobnak titeket, mint sz@rt a palánkon. Miért nem emeltek szót az égbekiáltó igazságtalanság ellen, amit a kormány művel? Talán azért, mert megvásárolt titeket kilóra? Eladtátok volna magatokat ezüst helyett forintért? Azért, mert kötelező hittanoktatás van az iskolákban és a nagypéntek munkaszüneti nap, már befogjátok a szemeteket, fületeket, nem láttok, nem hallotok semmit, amikor a Fidesz porba tipor és nyomorba taszít százezreket? Egy bizonyos fazekas telkét is nektek ígérte volna, majd felhúznak rá egy stadiont? Eszközök vagytok csak a kormány kezében, melyet, ha fölöslegesnek ítél majd, épp úgy kifacsar és szemétre dob, mint annyi más embert. Akkor aztán háromszor kukorékol a kakas…

kakas_kukorekol_0.jpg

Címkék: jövő vélemény gondolat hit múlt helyzetjelentés harag jelen szomor agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr8214805094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása