Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Bajok vannak!

2018.03.09. 17:44 | Malkav | 1 komment

Hát Tisztelt Olvasók...

 

...amikor elhatározom, hogy igyekszem mellőzni a politikát a blogon, akkor maga a politika kopog be és kínálja föl bájait.

Úgy érzem, amikor ilyen megjegyzésbe fut az ember, akkor érezhető, hogy komoly bajok vannak:

Eredetileg a laposföldesek agyhúgykövét terveztem felgöngyölíteni, számos érdekes példával illusztrálva, de ez szemet szúrt. Az igazi gond itt nem más, mint hogy az ilyen ember döntést hozhat országunkat érintő, fontos ügyekben (mint pl. a választás). Ez a fent bemutatott gondolatmenet tökéletes példája annak a személyi kultusznak, amit röviden orbánizmusnak nevezhetnénk.

És ez a mentalitás nem kivételes eset, ami erősíti a szabályt! Közel se higgyük ezt! Ez létező jelenség és véleményem szerint oldaltól függetlenül ártalmas. Ártalmas az egyénre, ártalmas a közösségre, ártalmas a hazára és a világra is.

 

Frissítés! (ilyen még nem volt!)

 

Lehet fokozni az orbánizmust. Íme még egy példa:

 

Még mindig van valami új!

 

Ahogy közelednek a választások, úgy kezdenek az emberek meghülyülni. A most következő példa több szempontból is érdekes:

Eddig sem voltam odáig és vissza az ezotériáért... a számmisztika pedig végképp röhej! A vége a kedvencem, a Nap, mint bolygó(!) egy igazi hereharakiri. És az ilyeneknek van szavazati joguk!

 

Most már fegyelmezem magam és több ilyen kiegészítést nem teszek be, mert gyanítom, hogy április 8-ig még összegyűlik pár hasonló kinyilatkoztatás. A következő bejegyzés a laposföldesek tébolyáról szól majd.

Címkék: jövő vélemény gondolat jelen szomor agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr8713727572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mezeinewsee 2018.03.10. 21:17:52

A fidesz: vallás. Ez mindent megmagyaráz.
süti beállítások módosítása