Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

További válogatott hülyeségek

2016.09.28. 13:39 | Malkav | 9 komment

Egyszer már ajánlottam mindenki figyelmébe a mindmeghalunk.com nevű roppant szórakoztató oldalt. Most összeszedtem még néhány nevettető ökörséget, amikre válaszolok. Ha lennének hozzájuk nevek, akkor simán belőhetném a BoT-ba... :)

Nem akarok kukacoskodni, de ha az ember egyszer veszi a fáradtságot, olvassa az Ószövetséget és esetleg van egy csöpp esze is, akkor rájönne, hogy Noé és családja zsidók voltak... de nem, ez túl egyszerű, inkább bedobjuk a szokásos antiszemita dumát. De ezzel kapcsolatban egy észrevétel: ha tényleg volt özönvíz és csak Noé családja maradt meg, minden ember tőlük származik... akkor (most tessék kapaszkodni turbómagyar barátaim!) mind zsidók vagyunk. (Totális döbbenet) :D

Én tudok adni, ne tévesszen meg a címke rajta a "100% műbőr" felirattal, tuti kukorica levélből készült, amit a kukorica szeretetből önként adott. :) Az ára is kedvező, csak 180 ezer és csak neked, egyébként háromszor annyi lenne. :D

Nem ismerős valahonnan ez a kommentárt sem érdemlő ökörség? :D

Már megint Mózes és a szkíták, hunok, akik mellesleg nem voltak az őseink... hihetetlen dolgokra képes a tudatlansággal vegyült szinkretizmus.

Szeptember 11-i ikertorony-durr (nem akarok kötözködni, de muszáj) 2001-ben volt, tehát vagy időutazó UFO-król van szó, vagy kicsit benézte a dátumot a szerző...

Akik régi motorosok a blogon, ezt a majomkodást is régi ismerősként köszönthetik. :)

Tehát nem kell félni, az emberiség még mindig megtartja idióta tagjait. Elvégre az élethez nekik is joguk van... :)

Címkék: poén agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr5311749413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malkav 2016.09.29. 10:56:52

BélayOdamondogatoFeriMarikaBélanéni:
Először is, üdvözlet ismét a blogon!
Másodszor, azt gondosan helyezd a feledés homályába, hogy itt reklámozhatod a blogodat, amin vélhetőleg az én és családtagjaim masszív fikázása a fő téma. :) Ehhez nem adok neked (itt) felületet. Véleményedet leírhatod minden gond nélkül, HA nincs benne önreklámozás és a tapló stílusról is lemondasz. Végső feltétel továbbá az, hogy nem szidalmazhatod egyetlen olvasómat sem, sőt, most már engem is tilos a fent leírt minősíthetetlen modorban mocskolnod. :) Akár tetszik, akár nem, itt kénytelen leszel jó modort tanulni. (építő jellegű, civilizált kritikát viszont elfogadok, csak a sárral dobálózást hagyd ki a buliból)

A fentiek betartása mellett természetesen megjelenítem a kommented. Igen, itt nincs demokrácia. Kőkemény cenzúra van, amit te harcoltál ki. ;)

Malkav 2016.09.29. 11:35:51

Úgy néz ki Feri, még mindig nem megy az önálló és saját vélemény megfogalmazás. Ne másold be mások hülyeségeit és linkjeit, mert tudod jól, hogy a sufnioldalak nem érdekelnek. Csak a te agymenéseid engedem át, azt is csak akkor, ha a stílusa elfogadhatónak nevezhető. Fuss neki újra!

Malkav 2016.09.29. 12:07:03

Ejnye Feri, nem feleltél meg (megint) a feltételeknek. Fogalmazd át újra, ezúttal úgy, hogy megjeleníthető legyen. :) Újra le kell írnom, hogy végre felfogd: nem mocskolódhatsz. :)

Malkav 2016.09.29. 12:24:15

Ez még mindig nem megy... :) Kezdek kételkedni abban, hogy eléred-e egy juhászkutya szellemi képességeit.

Még mindig nem másolhatod be mások agyszüleményeit. Saját véleményt jelenítek csak meg azt is csak akkor, ha kulturált. Veszed az adást? :)

Ha a továbbiakban sem felesz meg az elvárásoknak, akkor külön komment nélkül fogom törölni a minősíthetetlen hozzászólásaidat mindaddig, amíg meg nem felelsz a követelményeknek. Ne hidd, hogy ezzel nekem bármi kellemetlenséget okozol, számomra ez csak egy kattintás lesz. ;) Tehát ideje lenne végre megtanulnod viselkedni.

bélaybéla · http://odamondogato.blog.hu 2016.09.29. 13:51:44

@Malkav:
Én elmondtam már mindezt a saját szavaimmal is számtalanszor, de ti bizonyítékokat követeltetek, hát most megklaptátok, jó olvasgatást Buddháról, a genetikáról, a szkítákról, és a madarakról ! Üdv : Thot a nagy!

Malkav 2016.09.29. 14:01:52

@bélaybéla: Végre! Végre eljutottál arra a szintre, amit egy neveletlen kutya a magáénak tudhat amikor végre elsajátítja az "ülj" parancsot! Végre megtanultál ez alkalommal relatív normálisan írni. Jutalomkeksz nem marad el (kutya esetében nem hiszek a jutifalatban, de trollok esetén működhet). :)

Nos, elmondtál te sok mindent, és mindet egytől egyig megcáfoltuk. Ezek után mutogatsz olyan oldalakra, melyek 90%-a szimpla baromság, a maradéknak meg jól kiforgatod a tartalmát, hogy neked tetsző következtetéseket vonhass le és jelenthess ki majdhogynem dogmaként. Nos, a blogod nem olvassuk, az általad linkelt oldalak már csak azért sem érdekelnek különösebben, mert te ajánlod (erősen kétségessé téve az ott leírtak igazságtartamát) és legfeljebb a képed "nagy" az eddig produkált stílusod alapján. Szerintem nem ártana újra venned egy-két fontos dolgot, pl. történelmet, biológiát, efféléket. Ugyanis a magánegyetemeken nagy pénzért vett "t(h?)udást" egy átlagos képességű iskolás gyerek is csak fetrengő röhögéssel tud fogadni.

Minden amit itt nekünk felvonultattál csak a te szemedben hű de nagy tény. Senki más még itt nem erősített meg (kivéve persze önmagadat, amikor Marikanéniként helyeselni kezdted saját állításodat), épp ezért ideje lenne komolyan elgondolkodnod: ha csak te állítasz valamit, amit senki a környezetedben nem támogat, ahogy a jelenkori tudományos szakvélemények zöme is több tételben megcáfol, akkor lehet, hogy te tudsz valamit rosszul? Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Malkav 2016.09.29. 16:57:39

@bélaybéla: Várható volt, hogy annyi tapintatosság sincs benned, mint egy taplógombában, de semmi gond, itt helyre teszlek: nem tehetsz kritikát édesapánkra sem.

Továbbá állítod, hogy "Ti az égegyadta világon semmit cáfolni nem tudtatok", nos amikor hazaérek (mert fontosabb dolgom is akad, mint folyton veled trécselni), felsorolok pár dolgot eddigi működésed során, amit olyan vehemensen állítottál és mindben megcáfoltuk a marhaságaidat. Persze a teljesség igénye nélkül, mert ha minden apró gyökérséged elemezném, legalább öt teljes bejegyzést igényelne, annyit meg nem érsz. :) Csak olvass figyelmesebben.

Malkav 2016.09.30. 13:48:21

@bélaybéla: Ülj, rossz kutya!
Mit mondtam? Ejnye, rossz kutya, nem üthetsz meg illetlen hangnemet az olvasókkal (pláne, ha rokonok)! Rossz, nagyon rossz kutya! Ma nincs vacsi.

Továbbá ha Xinafhoz van mondandód, konkrétan vele közöld, de ésszel tedd, mert a végén még baromira beéget. Eddig jóindulatú volt hozzád. :)

Továbbá olvasd el újra a népszavazásos bejegyzését és ezúttal törekedj arra, amit eddig sosem tettél: értelmezd is az ott olvasottakat, mert nagyon nem érted, miről szól az írás (és a népszavazás témájáról sincs semmi halványlila fingod sem).

mezeinewsee 2016.09.30. 14:53:06

Vicces, ahogy a trollodat neveled...
A bejegyzésről: egyszerűen hihetetlen, hogy ezek az emberek szabadon szaladgálhatnak! És még én dolgozom fogyatékosokkal!
süti beállítások módosítása