Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Best of Troll - hetedik kör

2016.01.15. 12:34 | Malkav | Szólj hozzá!

Bár nem terveztem többet, kedvenc házitrollunk (thotheri) ismét bedobta magát, méghozzá nem is akárhogyan! Ismét jelentkezik a lezártnak hitt Best of Troll sorozat immáron hetedik része!

harry potter troll face.jpg

Lássuk, az elmúlt napokban mit is termelt ki magából kedvenc thothál thutathlan throllunk. :D Csórikám eddig is rendesen égett, de most végképp belecsapott a lecsóba, amikor a dinoszauruszok témát kezdte feszegetni.

1. "Az egyház hagyományát és hitéd merészeled egy szintre emelni holmi "spagettiszörnnyel"! A Pápa ki fog átkozni , mert megtagadtad az egyház hitét! Ne vállald fel ezt a kockázatot!"

Annyira verte a nyálát Szent György vs dinoszaurusz (sárkány) témában, hogy felmutattam neki a spagettiszörnyet a South Parkól példa gyanánt. De ő aztán nagyon tudja, hogy miről szól a Katolikus Egyház hite és hagyománya... :) pláne jó, hogy azt is tudja, hogy a pápa mit és hogy reagálna egy ilyen hasonlatra. :D

2. "És honnan tudod, hogy mely részeit kell szó szerint érteni a Bibliának és melyiket meg nem? Mi alapján döntesz-e felől?"

Mint egyes szekták, thotferi is szó szerint veszi a Bibliát. A nagy tudású zsebpróféta... :D

3. "A Sárkány létező állat, mindig is létezett, ma is létezik, soha nem pusztult ki. A dínók hasonlítottak a sárkányra, de az is lehet, hogy ők maguk is sárkányok voltak."

Ez már önmagában omlás, főleg a paradoxon miatt. További idézetek bélaybélathotferimarikanénitől:

"Tehát akkor mégis voltak sárkányok, akiket ma már dínóknak nevezünk? Természetesn nem teljesen egyenlő a Sárkány képzet a létező dínókkal, de onnan ered!"
alatta nem sokkal:
"A dínók hasonlítottak a sárkányra, de az is lehet, hogy ők maguk is sárkányok voltak."

Na most akkor melyik? :) Persze ködösít, kicsavarja, itt-ott cicomáz a mondandóján és figyelmen kívül hagyja, hogy nem először kerül önmagával ellentmondásba. :)

4. "A néphagyomány többféle elnevezést használ a tejútra! A tejút elnevezést sem a modern csillagászok találták ki, hanem azt a réges régi őseink nevezték így el. Ezért jogos a paszuly elnevezés is, csak nem ez ment át a köztudatba!"

Így válik egy galaxis babbá. Legalábbis trollunk szerint. :D

5. "A világ hat nap alatt alakult ki, mert Istennek hat nap is annyi, mint ezer esztendő és fordítva!
-Isten megpihenhet, ha akar, ezt te nem tilthatod meg neki!"

Igen, tényleg szó szerint veszi a Szentírást, de hozzáad egy kis sajátos körítést is. :D

6. "Látszik, hogy városi proli vagy és semmit sem tudsz az állatokról, növényekről! Ezzel minden falusi egyszerű parasztember tisztában van és volt."

És észérvek hiányában személyeskedni kezd. :D

7. "Igen, csúnyábbnál csúnyább dolgokat írok neked, amit jobb lenne elkerülni."

Ejj, de ijesztő! :D De van még ott ahonnan ez jött:

"Fogalmad sincsen, a valószínűséget a matematikában hogyan számolják! Úgyhogy inkább hallgass!"

"Csak feltételes módban, ha azt is egyáltalán megengedem!"

"Én nem erőltetem, amit mondok, hanem parancsolóan mondom, aminek természetesen ellent állhattok...egy ideig!"

Ki a szösznek képzeli magát, hogy parancsolóan mond(hat) bármit is? :D És azt hiszi, hogy bárki komolyan veszi őt? :) Persze van folytatás:

"A nagy Thot nevében szólok!"

He-he-he... :D

"A nagy Thot maga a Logosz!"

Bíííp, téves! :D

"Thot az egyiptomi neve az Istennek. Nem csak a zsidók tudták ki az Isten, hanem ők pont nem tudták.
Én Thot nevében szólok, hiszen hordozom nagyságos nevét."

"A sorsomat a nagy Thot és a kis Thot, vagyis én, közösen határozzuk meg."

Végképp agyhalál. :D Vagy inkább csak pszichózis.

8. "Thot a nagy Thudós, aki thotálisan, thétre menően, és thettrekészen avat be a thitkokba titeket."

És egyest kap helyesírásból. A sok "h"-tól nem fog okosabnak tűnni, pont ellenkezőleg! :D

9. "Malkavnak fingja sincsen a dínókról, akik az ősi sárkányok voltak, de Sárkányölő végzett velük, elpucolta őket az emberiség útjából."

Ezt kommentálni sem kell, személyes kedvencem. :D

10. "Csak tudnám, miből van neked erre pénzed, mikor saját magad is írtad régebben, hogy dolgozni speciel nem dolgozol..." /Xinaf/
"Anyukámtól!" /FeribélaMariNemossagyatnénike/

Nincs több kérdésem. :) Ez csattanónak és zárásnak is pöpec. :D

Tehát táncol rendesen. Elmondhatjuk, hogy ismét thotferi kapja az Arany Bunkó Díjat, immáron zsinórban hetedszer! Csak zárójelesen jegyezném meg a győztesnek, hogy a Nyolcadik utas: a Halál :D Tehát óvatosan a nyolcadik győzelemmel! ;)

Hétszeres bajnokunk kifogyóban vagy viszont az újdonságokból. Ez azt jelenti, hogy egy új troll felbukkanása véget vethet a szériának! Bár nagyon tetszett ahogy a dinoszaurusz témában próbált meg okoskodni, valahol remélem hogy ezt a témát még pörgeti egy kicsit, had égjen be (nagyon). :D Annyit viszont elárulhatok: ha a most következő napokban/hetekben nem újít be valamivel, akkor kénytelen leszek pihenőbe helyezni. Ezt az Olvasók érdekében teszem, hogy ne legyen unalmas a műsor. Addig is a következő BoT reményében nyitva tartja kapuit:

MALKÁV TROLL-VIDÁMPARKJA! NÁLUNK A TROLL IS SZÁMÍT!

Troll-cégér_1.jpg

Címkék: poén agyfrász Mao! Best of Troll

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr988274694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása