Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Íme, visszatértem

2015.12.27. 21:08 | Malkav | Szólj hozzá!

Kb. fél éves(?) kihagyás után ismét jelentkezik Malkáv blogja! Úgy néz ki, hogy nálam a szezonális írok-aztán-eltűnök-stílus állandó jelenséggé válik. Ez most csak egy rövidebb életjel adás, amivel szeretném mindenkinek jelezni, hogy ismét lesz értelme időnként fellesni a blogra, mert már jönni fognak az új bejegyzések. Mi várható a jövőben itt, a blogon?

Először is:

- A BSGO-fan Hétvége végre újra él, bár bőven voltak változások a hajókban (és még lesznek is), tehát franc tudja, hogy amit írtam/írni fogok meddig lesz naprakész... meglátjuk. :D

- Elmélkedések hitről, Istenről, az életről szép mennyiségben.

- Ebből fakadóan jó eséllyel felbukkannak majd a trollok is, akik beleböffögnek majd a csókba. Nem gond, a vidámpark üzemel. :)

- Tudományos témában is lesznek találgatások szép számmal. :)

- Lehet hogy ismét találok összehasonlítani valót, mint a dementor/nazgul, terminátor/cylon esetekben.

Amiről a legkevesebb kiszivárgó hír várható:

- hogy hogy is vagyok. Ez hosszú és nehéz ügy, nem blogtéma. (Tehát Iszantrill, most tessék szépen pihenőbe vonulni!) Maradjon elég annyi, hogy most egy rettentő nehéz küzdelem vár rám, hajrázzatok sokat!

Címkék: jövő múlt helyzetjelentés jelen

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr938205156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása