Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

BSGO-fan Hétvége! Az elfogó kísérőhajók alapjai

2014.09.21. 16:14 | Malkav | Szólj hozzá!

Egy pár hete csúszott az esemény, de most újra színre lép a BSGO-fan Hétvége!

Mai témánk megkezdi a kísérőhajók részletesebb boncolgatását. Kezdetnek indítsunk a vadászok tematikája alapján az elfogókkal:

Scythe.jpg

(Kolóniai elfogó, a híres Kasza! Ne röhögjetek, tényleg így hívják (Schyte))

Alap adatok: A frissen vásárolt elfogó kísérő négy fegyverrel kezd, amihez jár két-két burkolat és számítógép hely, továbbá szintén négy hajtómű. Tökéletesítése után kap plusz két fegyvert (amivel valóban ütőképessé válik) és egy meghajtóhelyet. Ez a hajó rendelkezik a leggyengébb páncélzattal, legkevesebb burkolatponttal a kísérők közül, de ezt kompenzálja, hogy a leggyorsabb és legfordulékonyabb mind közül. Akárcsak a viperák a vadászok között, a Kasza/Banshee se remekel az elektronikus hadviselésben... a legalacsonyabb tűzfal és átütőerő az övé. Bár messzebb lát a DRADIS radarjával, mint az átlag vadászok, kísérők között ez is neki a leggyengébb, nem felderítésre szánt gép ez.

Játéktechnikai jótanács: Régen ez a hajó félelmetes volt ha nyakig pakolták kitérés hajtóművel, hosszútávú ágyúkkal. Azóta ez a régi (szép) idő leáldozott és főleg a sebességre gyúrnak vele, egyfajta rakétás gyorsnaszádként hasítja az űrt, biztos távolságból valóságos rakétafelhőt ereget magából (általában két rakétavető elég rá, a többi helyre ágyú kerül, önvédelmi fegyverként). Persze ez a felszerelés is megköveteli a magas szintre fejlesztést, de ez mindennel így  van. Ez az általános divat manapság. De ha nem szereted a sablonokat, akkor lehet vele még aljaskodni... csak nagyon tudnod kell, hogy mi ellen kívánsz vele harcolni. A sebesség hajszolásnak megvan az a nagy előnye, hogy Te választod meg az ellenfeleidet. Ha valakit túl erősnek gondolsz, megteheted hogy elkerülöd, a vadászok kivételével a legtöbb hajónál gyorsabb vagy. Véleményem szerint ebből a hajóból hozható ki a legjobb anti-vadász elfogó hajó. :) Ebben az esetben két rakétánál ne tegyél be többet, viszont ágyúkból mehetnek akár közepes, vagy rövid lőtávúak is. Számítógépnek kitérés vírust és sebesség támogatást javaslok, hajtóműveknek négy turbót és egy siklást javaslok. A siklás kötelező vadász ellen, a holttér védelme miatt.

Banshee.JPG

(Egy cylon Banshee, nevezik Csótánynak a lapos, széles alakja miatt. Mellette egy Raider virít, a kísérőhajók méreteit jól tükrözendő)

A jövő hétre a tematika szerint a kedvenc hajóosztályom következik, a régóta vágyott (és végül nagy sikerrel vezetett) parancsnoki kísérők jönnek. :) Addig a hét folyamán igyekszem aktivizálni magam... :$

Címkék: BSGO-fan Hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr596717029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása