Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

No, akkor most segget csinálok a számból, vagy mégsem?

2013.08.17. 16:02 | Malkav | Szólj hozzá!

Kedves testvérek, emlékeztek-e erre?

"Tisztelt Olvasók, többé nem iszom alkoholt."

Nos, most kitört belőlem a zseb-CheGuevara és közlöm, hogy ez az elhatározás enyhe módosítást él meg. Az okai egyszerűek:

- szeretek sörözni, borozni és a tequila is finom! (Persze még egy ilyen szélsőséges omláshra nem vágyom.) :)

Extra sör.jpg

- ősi hagyomány nálam/nálunk, hogy aug. 17-étől, 20-áig bulizunk. Ez a hagyomány 2006-ban indult, a híres vihar idején és azóta is töretlen!

Tehát a konkrét változtatás: továbbiakban nem iszom alkoholt az év 265 napjából 361-en keresztül. Kivételes eset az aug. 17., aug. 18., aug 19., aug 20. Idén ez is rövidebb lesz, mivel 20-án nem ihatok. Azért másnap munka van és több ilyen kínos helyzetnek nem teszem ki magam többé.

Címkék: jövő vélemény jelen Mao!

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr885464850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása