Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Közérdekű Információ

2016.10.05. 14:37 | Malkav | Szólj hozzá!

Tisztelt Olvasók és thotferi!

figyelem.png

A blog rövid leírásában (bal oldalt) most már megtekinthető a bővített információ. Hogy félreértés ne essék, ezért most külön bejegyzés formájában tudatom mindenkivel a bloghasználati szabályzatot:

 

"Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad.

Thotferi számára külön szabályzat:

- köteles udvarias hangnemben hozzászólni

- nem kritizálhatja az Olvasókat

- nem kritizálhatja az admint sem

- nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog)

- nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket

A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges."

 

Azért a Tisztelt Olvasók kedvéért megírom röviden miért vezettem be ezt az új szabályrendszert. Elég csak kicsit visszaolvasni az utóbbi pár bejegyzést és szemmel látható, hogy best trollunk újabban csak elvétve ugat. Nos, ez csak látszat. Valójában nagyon is eleven, de a fenti szabályoknak nem megfelelő írásait rendszeresen moderálom, ezért néz ki úgy mostanában a blog, mintha magammal szócsatáznék. :)

Miután mindezt közzé tettem, a továbbiakban már nem kommunikálok a tahó kutyával mindaddig, míg a szabályzatnak meg nem felel. Így a Tisztelt Olvasóknak is átláthatóbb lesz minden. Természetesen másokra ez a szabályzat nem vonatkozik (szabad a vélemény nyilvánítás!), csak az Arany Bunkó Díj birtokosát sújtja. További jó olvasgatást! :)

Címkék: helyzetjelentés thotferi

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr8411771965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása