Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Életjel, vidámság és Rock 'n Roll

2016.05.06. 10:41 | Malkav | Szólj hozzá!

Nagyon rég írtam utoljára, ami valahol nem csoda. Ez az idei év elég rosszul indult és eddig se mutatkozik valami fényesnek. Hamarosan indul egy részletesebb helyzetjelentés, de mindenek előtt szeretném megosztani az évtized legújabb internetes gyöngyszemét, a mindmeghalunk.com-ot :D

Azt a megveszekedett, itt aztán minden van! Lényegében ez a Napiszar újabb, sokkal szalonképesebb utódja, melyben mindenféle összeesküvés elméletet és ezzel járó idiótaságot fellelhetünk. De itt is találtam egy igazán kedvenc gyöngyszemet.

Ugyanis ha nem tudtátok volna, felbukkant Magyarország igazi kormányzója! :D Bizony! A tag nem gyengén tolja... nem tudom mikortól kezdett nyilvánosan trollkodni, de azt kell mondjam, nem lepne meg, ha csatlakozna a turbómagyar-trollkondához, ami néha itt időzik egy kicsit.

A turbómagyar hősünk kinyilatkoztatta a frankót egy tömegrendezvénnyel kapcsolatban, majd kihirdette a hatalomátvételt, mint Magyarország kormányzója, majd állítólag ünnepélyesen bevonult Budapestre, hogy a hatalomátvételt megvalósítsa. Ejj, de megnéztem volna ezt a műsort! :D Bár közel se biztos, hogy tényleg "bevonult".

 

Persze az oldalon más finomság is van. Gyógyszerlobbi, reptilián-elmélet, multiverzum, a víz DNS-e és egyéb agyrengető hülyeségek tömkelege fogadja a kedves olvasót. Tehát lehet nyugodtan szemezgetni.

emberi_hulyeseg10.jpg

És most, hogy megvolt a vidámság, következzen a Rock 'n Roll:

Címkék: zene poén agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr298690928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása