Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Szembesítés 2

2015.08.09. 22:47 | Malkav | Szólj hozzá!

Mond csak Pacalarcú Komposzt, hol a francban voltál, amikor a legnagyobb szükség lett volna rád? Amikor tényleg tehettél volna valamit? Amikor kiszúrhattad volna még télen(!), hogy baj van? Ja, hogy hisztiztél magadban és azt hitted, a Betelgeuse is körülötted kering? Hát menj a bánatos, rézveretes franca! Mert megérdemled. Ekkora egóval te rohadék elmehetsz valami melegebb éghajlatra, mert a szereteted kb. annyit ér, mint döglött lónak a meleg vizes beöntés. Ideje végre nem (csak) a saját egyébként abszolút jelentéktelen nyűgjeiden bőgni... növessz tököt és tegyél úgy (végre), mintha legalább látszólag férfi lennél! És ha (most már, mert mindent megtettél érte) egymagad kevés vagy, hogy segíts, akkor hívj segítséget. Mondjuk az Istent, az Úr legalább meg tudja oldani a gondját. De rendesen kérjed, ne mondókázz! Abból ugyanis túl sok van és Ő nem sokra megy vele.

Címkék: harag agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr197694822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása