Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Amikor túl sok a szabadidő...

2013.09.11. 15:09 | Malkav | 1 komment

Hát, nem tudom, előfordult-e már veletek is amit röviden lepötyögök... nálam többször is kicsapott az agyam biztosítéka. Tudjátok Kedves Olvasók, van egy élőlénycsoport, mely olyan szinten el van telve saját hegycsúcsokat túlszárnyaló zsenialitásától, hogy számára már a saját fingja sem büdös! Bizony, eme csoport tagjai szellentették közös erővel a passzát szelet (legalábbis szerintük). És ez a 18-28 közti korosztályba tartozó tömeges csoportosulás nem más, mint...

okoska.jpg

... az okoskodó egyetemisták!

 

Halljátok? Mintha felháborodásokkal felszerelkezett kommentelők dandárja menetelne felém...
Akkor most tisztázzuk: nem az egyetemre járó hallgatók gyalázásáról fog szólni ez a bejegyzés. Ez az iromány azokról az egyetemen tengő-lengő zsebpolihisztorokról szól, akik olyan lazán veszik a tanulást, hogy (ki hitte volna) folyton buktatják őket, de ez őket nem érdekli, mert addig is filozofálhatnak mindenről, egymás tudását "tágítva" a világ minden titkáról, melyet kizárólag (ÉS CSAK IS KIZÁRÓLAG) Ők tudnak, a Föld nevű bolygón élő több, mint 7 milliárd ember még csak nem is sejt. Ezek közül leírom kedvenceimet, melyektől lehidaltam, a szokásos dőlt betű az egyetemista okosság, alatta a saját észrevétel, gondolat.

Hithű ateista létezik, mert az ateista hisz felsőbb hatalmakban, csak úgy tartja, hogy őrá nincs befolyása.

Ez is már önmagában omlás (hogy a szöszben lehet egy ateista HITHŰ?), de erre jött a kontra:

Az ateista nem hisz Istenben, elvégre ő maga is tulajdonképpen az.

Ekkor nehéz volt eldöntenem, hogy röhögjek, vagy stroke-ot kapjak...

A szénsavas víz lúgos.

Láttátok volna vegyész édesapám arckifejezését, amikor ezt elsztoriztam neki. :D

Atlantiszban lokális internet volt és a technológia a jelenkoritól csak ötven évvel volt lemaradva.

Hogy mi a szösz? O.o Tehát volt helyi hálózatuk, mobiltelefonjuk, stb. de ilyesmit összehozni és életben maradni vele már nem jött össze?

Persze az is aranyos volt, amikor az okos egyetemista megpróbált engem kioktatni, hogy többet tud a rákról, mint én (félreértés ne essék, teljesen laikus, egészségügyi végzettsége, de még csak érdeklődése sincs igazán), bár ezen még mosolyogtam. És az a mókamiki, hogy ez nem egyetlen egyed érdekes gondolatmenete, elég gyakran futok össze több hasonlóval. Szóval összegezve:

Az egyetemistákkal semmi bajom nincs. Azoktól kapok agyfrászt, akik ilyen agylob hülyeségeken ráérnek agyalni, közben a négy éves egyetemet, vagy főiskolát minimum 6-8 év alatt végzik el*, ha egyáltalán elvégzik. De ha a fenti idő alatt végig is lógják az éveket és valami módon diplomát is kapnak, az ilyen szabadúszó kisEinstenek lesznek az értelmiség! Na neeeeeee...

Végső bölcsesség:

a-zseni-es-a-hulye-kulonbsege-humoros-kepek.jpg

És az elmaradhatatlan lábjegyzet:

* a 6-8 éves tengés lengés: bizony, a munka büdös. Nekik annyira, hogy inkább hozzá se kezdenek, lehetőleg álmokból várat építve szeretnének munka nélkül sok pénzt keresni. Aranyos gondolat, csak fel kéne nőni végre.

Címkék: vélemény agyfrász

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr635507394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.09.12. 23:19:33

Egyetértek. Annyi túlintelligens, mindent tudó, okostóni szaladgál szerte az országban, hogy rossz nézni. És van pofájuk kiakadni, hogy miután itt elvolt közpénzből évekig, vagy ki kell fizetnie, vagy le kell dolgoznia a képzését.
süti beállítások módosítása