Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Best of Troll - második kör

2013.06.04. 12:00 | Malkav | 2 komment

Szintén meglepően rövid idő alatt összegyűlt a második Best of Troll! Lehet örülni! ;D

Best of Troll 2.jpg

Az Arany Bunkó Díjat ezúttal is kedvenc főtrollunk, thotferi kapja, aki annyit pörgött, hogy sok vidám percet hozott el nekem és még több ökörséget! :D De Feri most túlszárnyalta önmagát, olyan masszív gyalázkodásba kezdett, amit már én sem nézhettem el neki, ezért indult el a blogon az előmoderáció, továbbá minden korábbi kommentjét moderáltam, mert úgy hozta kedvem.:). De nem kell félni, a trollságait, ha nem olvasóimat fikázza, átengedem a szitán a továbbiakban. :) De most következzenek az eddigi top 10 hülyeségei! :D

1. "Nagyon gyorsan húzzál vissza az iskolapadba, de ne a szabadkőműves barátaidhoz, rokonaidhoz, hanem az Atilla népfőiskolába, vagy a Nagy Lajos király magánegyetemre!"

Hát nem aranyos? Ő ad utasítást mások blogján, mikor ő is csak vendég. :D Elképesztő... arról nem is beszélve, hogy kamuegyetemekre hivatkozik, melyekben kamuprofesszorok kamutényeket oktatnak okosnak szánt arccal. :)

2. "A komcsi- szabadkőművesek által elbutított agyadnak friss levegőre lenne szüksége!"

Akkor most komcsi, vagy szabadkőműves? :D

3. "Uralkodóink és Mátyás király karóba húzattartott volna, ha elvitatni merészeled főkegyúri jogaikat és azt a Pápának kívánod átjátszani."

Uralkodóink és Mátyás király fetrengenek sírjaikban. Egyrészt a röhögéstől Feri hülyeségei hallatán, másrészt  a szégyentől, hogy egy ilyen magyarság ellenes szerencsétlen (aki a pápaválasztást is sátánista szabadkőműves összeesküvésnek tartja (Igen Feri, rád utalok!)) a szájára veszi őket. :D :S

4. " Nem lényegtelen, mert én tudok keresztényi módon viselkedni, míg ti nem, mégis ti akartok tanítani erről engem. Farizeusok vagytok?"

Feri lehet, hogy képes keresztényi módon viselkedni, itt a blogon egyszer sem(!) tette. Nem, nem vagyunk farizeusok, te viszont Feri úgy viselkedsz, mint egy tahó. :)

5. "Neked csak a szex körül tud forogni az agyvelőd?"

Rossz az, aki rosszra gondol... ejnye Feri! :P

6. "Eljön majd a megítéltetésetek ideje, vagy még az életetekben vagy azután, ahol az Igazsággal találkozni fogtok, aki nektek Mátyás király képében fog megjelenni, mert kétségbe vontátok apostol hatalmát és jogait."

Mátyás király APOSTOL-HATALMA és APOSTOL JOGA? :O Voltam egy-két vadabb bulin, nem tagadom, hogy időnként túltankoltam magam finomabbnál finomabb italokkal (és akkor velem is megesett, hogy hülyeségeket beszéltem), de ilyen szintre sosem sikerült lecsusszannom szerencsére. :D A megítélésünket meg inkább bízd Istenre, ne akard elvenni ezt a jogát. :)

7. "Ha te ezt nem ismernéd el, akkor megvalósítod a hazaárulás vétségét."

Tankönyvbe illő turbómagyar trollkodás. :) Hát Mogyee, készülj a statáriumra! (mivel ezt FeriBélánk Neki címezte)

8. "Mátyást a maga korában II. Atillának nevezték. Van egy első Atilla, ő indította a magyarság Kárpát-medencei küldetését, és van egy második Atilla, aki zárja, de ugyanakkor pedig valamit a jövő felé nyilván elindított: ez az igazságos Mátyás, tehát ő fog ránk várni az utolsó ítéletnél: Hollós Mátyást nem lehet kikerülni."

No, akkor szedjük össze: Attila vezér nem a magyarság Kárpát-medencei küldetését indította, hanem Aetiussal meccselt. :) Hol voltunk mi akkor? :D Hollós Mátyás meg kikerülhető, mivel a kínai Nagy Falat is kikerülték, Mátyás meg nem hízott tudtommal sosem nagyra. Legalábbis Annyira tuti nem! :)

9. "Épp eszeddel inkább a valósággal foglalkozz és menj ki a helyszínre ilyenkor, ne pedig a kényelmes fotelodból filozofálgass!"

Feri, épp eszeddel (ha van még belőle) inkább a valósággal foglalkozz narkós delíriumhoz hasonló téveszmék helyett és ne a retyódon filozofálgass magyar Jézusokról, lyányos apostolokról, sátánista báb pápákról és minden más hülyeségről, melyet eddig a blogjainkra izzadtál! :D

10. "Az nem a szerénység jele valamilyen szinten, ha bevallom, hogy nincs mire szerénynek lennem?"

Nem Feri, ez a nagyképű gőg jele, hiszen hibátlannak tünteted fel magad. :) Elárulom, nem vagy hibátlan. :)

És a végére grátisz ajándék egy Carlotának írd roppant mély tartalmú kommentje:

10+1. "És!"

Nem kérdés, felkiáltás! :D Magyarázat mindenre, az Emberiség Nagy Kérdéseire is! :D

Hát köszönjük meg thotferinek a mostani trollcsokrot is! Nélküle nem jött volna össze. :D Az előmoderáció ellenére nyugodtan írja csak a véleményét, elvégre a Troll-Vidámparkban szabadon játszhat.

Feri, egy kérésem van (ami csak a formaság miatt kérés, hiszen nem lesz más választásod :D): engem úgy szidalmazol, ahogy akarsz. Elnevezhetsz mindennek, mert nem érdekel. De azt nem tűröm, hogy az olvasóimat gyalázd. Tehát összefoglalva: reagálhatsz nyugodtan, átengedem a szűrön a kommentjeidet, de amiket rendszeresen be szoktál másolgatni (roppant fantáziátlanul) Xinafnak és Mogyeenak címezve, azokat NE MÁSOLD BE! És új írásokban se osztogasd őket! Úgysem jelennek meg, azokat ugyanis nem engedem át a szűrőn. :) Ha anyázni van kedved, nekem címezd, További Jó Trollkodást!

MALKÁV TROLL-VIDÁMPARKJA! NÁLUNK A TROLL IS SZÁMÍT!

Troll-cégér.jpg

Címkék: poén agyfrász Mao! Best of Troll

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr485343353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyee 2013.06.06. 07:26:12

Ferikénk szemében hazaárulónak lenni úgy vélem, egyenesen dicséret :) Akkor kapnék infarktust, ha tetszene neki, amit írok. Akkor bizony baj van.

Malkav 2013.06.06. 07:40:04

@Mogyee:
Ha valaha egyet értene Veled valamiben, akkor két lehetőség jutna eszembe:
Primo - észhez tért (nem valószínű)
Secundo - valami atombrutál cuccot szívhattál (még kevésbé valószínű)
Tehát szerencsére ettől nem kell félnünk. :D
süti beállítások módosítása