Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

További küzdelmek

2014.07.04. 13:16 | Malkav | Szólj hozzá!

Nos, megkaptam e-mail formájában az értesítést, melyet majd postai úton is meg fogok kapni, csak úgy ugyebár lassabb) . Végül nem nyertem felvételt. Ez valahol rosszul esik, de nem hagyom magam elkeseríteni teljesen, mert valójában nem vesztettem semmit. Úgy néz ki, hogy egy év kell még ahhoz, hogy alkalmas legyek. Nos, most improvizációs alapon összeszedem, mik az elkövetkezendő évben a célkitűzéseim:

- elhelyezkedni valahol

- még jobban felkészülni a következő írásbelire

- formálni magamon, hogy ne legyek többé dühöngő méregzsák

Nagyjából ennyi. Meglátjuk, jövőre mi lesz, addig meg igyekszem emberebb ember lenni.

Ikonfestés.jpg

Címkék: jövő jelen szomor

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr616473001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása