Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Gyors helyzetjelentés

2013.11.27. 15:16 | Malkav | 2 komment

Kérlek titeket, ne kövezzetek meg!

Megkövezés.jpgTudom, rég írtam és sok mindenről kéne már bejegyzést megjelenítenem. Mondhatnék sok mindent mentségül, de nem teszem. :) Helyette inkább írok egy gyors helyzetjelentést:

- van melóm! Ha nagyon hivatalos akarnék lenni, akkor úgy fogalmaznám meg, hogy archívumkezelő és digitalizáló, ha köznyelven mondanám, akkor aktakukac. :D Nem egy nagy durranás, de legalább megfizetik.

- elkezdődött a böjt! Egyszer jussak el addig, hogy bejegyzést írjak a témában, már érik egy ideje.

- elértem eddigi legnagyobb testtömegem! Majdnem 60 kg! (egyéni rekord)

És még sok más, ami viszont nem tartozik a blogra. :) Tehát hamarosan lesz valami komolyabb, hosszabb bejegyzés is, addig elégedjetek meg egy kis bagollyal. Mert a kis baglyok (még mindig) aranyosak.

Kisbagoly 4.jpg

Címkék: múlt jelen

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr945614471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carlota 2013.12.10. 13:05:50

Bejegyzést! Bejegyzést! Bejegyzést! Bejegyzést! :D

Malkav 2013.12.12. 21:03:28

@Carlota: Kérésed számomra parancs helyett megfontolást keltő javaslat. Hát íme, már van egy (majdnem?) kész. :)
süti beállítások módosítása