Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

(Talán) Minden bűnöm megbocsátható (?)

2013.05.05. 17:37 | Malkav | Szólj hozzá!

Úgy tűnik, nagyon nem értek az emberekhez. Azokhoz pláne nem, akik fontosak. Bővebb kifejtés nincs, legyen elég egy videó, aztán csak összedobok egy normális nem rinyálós bejegyzést is.

Mind az (eddig) 4 embernek, akiket most, vagy közel/közép/régmúltban megbántottam: sajnálom, bocsánatot kérek.

Címkék: zene videó múlt jelen szomor

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr615282363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása