Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Fel! Támadás!

2013.04.25. 20:23 | Malkav | 1 komment

No, volt időm agyalni és döntést hoztam. Mivel páran jelezték, hogy érdekli őket miket pötyögök a billentyűzetemmel a monitorukra, ezért úgy döntöttem, hogy immáron harmadik alkalommal megindítom az aktív(nak szánt) blogolást. Most még csak ilyen rövidke bejegyzésre futja, de összehozok még egy rendes bemutatkozást is. Jók legyetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr985246891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2013.04.25. 21:42:30

Akkor megint elkezdek ide fel-felnézegetni :D
süti beállítások módosítása