Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Népszabadság, avagy hogyan válhat egy újság röhejessé?

2008.11.05. 16:52 | Malkav | 2 komment

Azt eddig is tudtam, hogy az emberi hülyeségnek csak alsó határai vannak, de ez azért súlyos volt... olvassátok és röhögjetek! http://nol.hu/belfold/tobb_szaz_embert_megmozgato_provokaciok_a_belvarosban

 

No, mi mindent tudhatunk meg erről az eseményről? Lássuk csak:

"Ez bizony provokáció volt a javából." (És ki ellen te nagyon te?)

"Már-már úgy tűnt, vége a balhénak, amikor az összes résztvevő egyszerre megfagyott, mozdulatlanná merevedett, szerteszét, egy óriási területen. Ez volt a parancs. A biztonságiak ekkor kértek erősítést a rendőrségtől." (Értem én! Tehát a provokatív felbújtó csürhe nem gépfegyvert ragadva lőtte aki arra járt, hanem... hanem... nem tudom, hogy fejezzem ki magam... tehát... (nagy lélegzetvétel) MEGFAGYTAK! TE JÓ ÉG! RENDŐRSÉÉÉÉÉÉG! SEGÍTSÉÉÉÉG! Ez nem szánalmas csöppet? Jobb lett volna, ha a maszkos-sálas molotov koktélos csapat jön rongálni?)

"Bevonultak a fogyasztás templomába, és megzavarták a szertartást." (Magyarul tartsuk teljesen korrektnek, sőt(!) már-már "szent" dolognak a shoppingolást! Ez egy olyan dolog, amit szigorúan csak üres fejű, szatyros emberek végezhetnek és ha arra jön egy vidám társaság aki nem rongál, nem lop, nem veszélyeztet senkit, hanem integet és pacsit ad(!) az arra járóknak, azok felbújtók és igazi, fontos rituálét zavarnak meg. Ez szánalom a köbön...)

"a résztvevők bemasíroztak a Westendbe, és ott felborították a rendet. " (Elismerem, hogy kicsit rendhagyó jelenség volt az a pár (száz) ember tömött sorokban, de azt mond már meg nekem észkombájn barátom: sérülésről hallottál akkor? Anyagi károkról? Mellesleg pár száz ember annyira azért nem halálos jelenség egy plázában.)

"A vásárlóknak földbe gyökerezett a lábuk, mindannyian a 4K! tömegét figyelték, akik feltűnően jól érezték magukat." (Egész pontosan vigfyorogva adtak pacsit a kísérletben résztvevőknek, ha kartávolságon kívül voltak, integettek. Mellesleg most már tudom, hogy anarchista az, aki jól érzi magát.)

"mire véget ért az akció, kint a Westend előtt már közös éneklésbe fogtak, amit ők találtak ki: eldalolták a Boci-boci tarkát. Aztán azt skandálták, hogy "Köszönjük, Westend!" (Bocsi, de a Boci-boci tarka egy csöppet(?) régebbi dal, mint a 4K!, tehát erős kijelentés, hogy mi találtuk ki... mellesleg tényleg Köszönjük Westend! (most pedig ezért a megbotránkoztató kijelentésemért börtönbe zárnak))

 

Emberek, már nem azért mondom, de ez az írás ékesen bizonyított egy és mást... bővebben nem fejtem ki, ehhez ugyanis nem nagyon lehet mit mondani.... Aki ott volt, tudja, mi történt. ÉS ahogy elnézem ezt a linket, aki ezt írta, nem hiszem, hogy ott volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr14752118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malkav 2008.11.05. 17:23:31

Ha valaki legalább egy halványlila szellentéssel bírni akar arról, mi is történt akkor, az figyelje a következő link tartalmát:

www.youtube.com/watch?v=hWXrK-4-q80

(Ugye, mennyire veszélyes terrortámadás volt ez?)

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.11.05. 21:21:42

Tudom, hogy ugrasz a témára, de szerintem ellentétben a blikk régebbi cikkével, ez nem gyalázta, inkáb nem értette a dolgot...
Szóval ha átolvasod, ez inkáb irónikus hangvételü cikk, mint szidalmazó.
süti beállítások módosítása