Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Hobbiból kommunistákat akasztok fel!

2008.09.19. 18:40 | Malkav | 1 komment

Annyira fel tud húzni (néha) a konzervatív gondolkodás...

A mai nap ismét CTF lesz, pontosan a tavalyi után egy évvel. Jóbarátaim mennek is ezerrel, mert egy ilyen bulit bűn lenne kihagyni. Én is így gondoltam...

Azért nem árt, ha itthon is tudnak róla, tehát indulás elött közöltem az itthoniakkal, hogy idén is lesz ez a zászlóért folyó "verseny", melyen tavaly is voltam és most is ki kívánok menni. Erre mi is következik? Igen! Egy általam nagyon tisztelt és szeretett személy (direkt nem nevesítek, aki tudja, tudja...) egyből összeköti ezt a derűs időtöltést a szélsőjobbal, a nácizmussal és megkér, hogyha kommunistákat akasztok a haverjaimmal, akkor akasszam fel őt is...

Na EZ lecsapta a biztosítékot. Hogy ne törjön ki a bazi nagy botrány, inkább nem megyek ki. De ezzel az agyatlan reakcióval sikerült trapára verni a kikapcsolódás utolsó lehetőségét is erre a hétre vonatkozóan. Azzal, hogy engem a fent említett személy azonosított a szélsőjobbal, kimondottan sértve érzem magam... Gratulálok!

 

(u.I.: Mi más hobbim lenne, mint kommunistákat felakasztani? Esetleg egy kis holocaust könnyű desszertnek...)

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr10671830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.09.25. 13:32:06

Nyugi, én is voltam már náci...
Annyit kiegészítésnek, hogy ez nem konzervatív, hanem szélsőséges gondolkodás.
süti beállítások módosítása