Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

A CTF-ről...

2008.05.03. 19:41 | Malkav | 1 komment

Nos, a tegnapi nap túl fáradt voltam ahoz, hogy különösebb elgondolkodtató tevékenységet folytassak, de a mai nap olyan hírt kaptam, amitől felment bennem az ideg.
Az információ egy inkább meg nem nevezett sajtószenny egyik cikke volt (mindenki, aki volt CTF-en tudja, melyik csapnivaló lapról van szó). A cikk azt fejtette ki bővebben, hogy a fiatalok a 4K "buzdító toborzásának" engedve "közveszélyes", "őrült" játékokat játszanak, és nagyban veszélyeztetik a környezetük és a saját testi épségüket. Egy srácot elütött egy autó... ez a hír valóban kellemetlen, de sokkal brutálisabbnak ábrázolja a szóban forgó újság, mint amilyen valójában volt... Már elnézést, de komolyan úgy adták elő a dolgokat, mintha a sok huligán-természetű habzószájú, anarchista fiatal szánt szándékkal autók elé ugrálna. Hát, enyhén szólva baromság.
A szervezők ráadásul világosan megmondták, hogy mindenki a saját felelősségére tevékenykedjen. A KRESZ szabályait egyébként figyelembe vette mindenki (az elütött tagról annyit, hogy a kivétel erősíti s szabályt, mellesleg mint fent írtam, a "gázolás" nem volt olyan brutális, mint amilyennek az újság írta). Voltak természetesen olyan súlyosan életképtelen létformák, akik verték a nyálukat, mert nem tetszett nekik, hogy jókedvű embereket látnak, mert ők sosem voltak boldogok és nem is akarnak azok lenni. Volt aki kötözködött az arra járó/lopakodó/futó játékosokkal, mert úgy gondolta, miért ne, ha már nem tudja, miről van szó. Nos, barmok mindíg is voltak. De nem a CTF játékosait értem barom alatt.
Én, mint a sárga csapat egyik védője azt mondom: a játék nagyon élvezetes volt, a játékosok vigyáztak egymásra (csapattól függetlenül) és magukra is (szegény csapattársnak Jobbulást! Ő "kivétel" volt.). Nem volt célunk autók elé ugrálni, nem volt célunk eszetlenül rohangászni. Mi csak kikapcsolódtunk és aki ezek után azt mondja, hogy randalírozó fiatalok tomboltak a köztereken, az egy nagy barom.

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr33452550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2008.05.04. 13:40:56

www.blikk.hu/cikk.php?cikk=100762

Itt megtekinthető az írás.
Én ugyan nem vettem részt ebben a játékban, de egyet kell értsek a cikkel. A fiatalok ne szórakozzanak, ne egy játékban vezessék le a feszültséget, hanem drogozzanak, piáljanak, és bandában járják a várost. Késeljenek, raboljanak, és gyújtsanak fel kukát tüntetéseken. Véletlen se "capture the flag"-et játszanak a városban, ahol egy baleset volt összesen néhány százból!
Szerencsére nem mindenki ilyen vadállat, mint a 4. Köztársaság fiataljai! Van nekünk Patai Józsikánk, van nekünk Mauglink, van nekünk sok okos tüntetőnk, még nincs veszve semmi!
(Ezen hozzászólásom eddig irónikus volt. Nézzük szárazon!)

Szánalmas idióta barmok, akik gyűlölik aki jól érzi magát! Gratulálok, szánalom a köbön!
süti beállítások módosítása