Malkáv blogja

Nos, ez a blog már a második verzió, mely több évnyi hibernáció után (2008 óta) úgy néz ki, ismét új erőre kap. A szabályok továbbra is egyszerűek: olvasni nem kötelező, véleményt formálni szabad. Thotferi számára külön szabályzat: - köteles udvarias hangnemben hozzászólni - nem kritizálhatja az Olvasókat - nem kritizálhatja az admint sem - nem reklámozhatja a saját szemetesládáját (blog) - nem jeleníthet meg sufnioldalakról linkeket A fenti szabályok megsértése a hozzászólás automatikus moderálását vonja maga után, indoklás nem szükséges.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Látod élünk még...

2015.05.07. 11:29 | Malkav | 3 komment

Tudom, hogy egy évszak is lecsengett azóta, hogy utoljára pötyögtem valami bejegyzés félét... mentségemre szóljon, hogy jól megsűrűsödtek a teendőim és most még annyi időm se nagyon lesz egy darabig, mint eddig volt. De igyekszem összekaparni magam és a hétvégén egy tartalmasabb bejegyzést produkálok, esetleg közszemlére dobok egy olyan listát, amit Mogyee is prezentált már március 9-én, este fél tíz táján. De addig is rövid szösszenet, hogy mi újság:

 

- munka, mint mindig. Úgy néz ki, jövő héttől betanítok egy leendő helyettest, ezt is megéltük. :)

- magánélet: itt a helyzet változatlan is és nem is... átgondoltam sok mindent, és leszűrtem egy végső következtetést, amihez ezentúl tartom magam. Hogy ez jó-e, vagy rossz, a franc tudja. De biztos jobb, mint eddig. Bővebb kifejtés nincs, mint mindig. :)

- izomból tanulok mindenféle tudományt, mert a nyár elég pörgős lesz nekem különböző vizsgák és felvételik szempontjából (ha minden igaz). Lehet majd hajrázni! :)

- rengeteg rég látott ismerősömmel szeretnék beszélni, de ahogy ez lenni szokott, majdhogynem elérhetetlenek. Szomor... főleg hogy én is erre kezdek hajazni. :S

- rég volt BSGO Fan Hétvége, talán az is lesz. De ebben változást eszközlök, csak akkor írok BSGO bejegyzést, ha valakit érdekel. Akár hajóleírás, akár taktikai dolgok, akár vélemény.

Tehát lesz majd bővebb életjel is, egyelőre ennyivel tessék megelégedni. Addig is tessék vagy jónak lenni, vagy szobatisztának! :) Én megígérem, hogy jó leszek. :)

Címkék: helyzetjelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://malkav.blog.hu/api/trackback/id/tr937438752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2015.05.07. 23:05:36

Én szerettem a BSGO hétvégéket :)

Egyébként én is rég beszéltem sokakkal... de csak kevesen hiányoznak a régi bandából.

Malkav 2015.05.08. 07:51:26

@Xinaf: Akkor lesz Hétvége is. :)
Hát igen. :) A régi (igazán régi) banda nálam más kérdés... bár nem rájuk gondoltam elsősorban. :)
süti beállítások módosítása